Kalko’dan AK Parti’ye ziyaret...

Kalko’dan AK Parti’ye ziyaret...

Mektebim Okulları Kurucusu ve Ümit Kalko Vakfı Başkanı Ümit Kalko, Cuma günü AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu'nu ziyaret etti.

Basına kapalı gerçekleşen ziyarete ilişkin AK Parti'nin resmi hesabından İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu adına, “Tebrik ziyaretleri ile bizleri onurlandıran Kalko Vakfı Başkanı, Sayın Ümit Kalko ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkür eder, başarılar dileriz. Her şey Silivri için, hep birlikte daha güçlüyüz” paylaşımında bulunuldu.
Kalko'ya AK Parti ziyaretinde Mutlu Memiş eşlik ederken, Bozoğlu da misafirlerini Gençlik Kolları Başkanı Şafak Karabina, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Sali Usta ve Yasin Danış ile birlikte ağırladı.

MANİDAR ZİYARET
Silivrispor Kulüp Başkanlığı dönemi dışında, yıllardır Silivri'de eğitim yatırımları bulunan Kalko'nun, nezaketen de olsa, herhangi bir siyasi parti ziyareti gerçekleştirmediği bilinirken, AK Parti programı siyasi kulislerde heyecan yarattı. AK Parti Silivri'nin potansiyel belediye başkan aday adaylarından biri olarak anılması sıklaşmışken, Kalko'nun Bozoğlu ile buluşması yerele ilişkin niyet iddialarını güçlendirdi.
Haber Merkezi

YORUM YAP