KAGİDER’de genel kurul

KAGİDER’de genel kurul

12.02.2016 11:23:57

Silivri Kadın Girişimciler Derneği Cuma günü 4. olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Bahar Acay'ın Divan Başkanlığını yaptığı genel kurulda Dilek Şimşek Dönmez ve Piraye Mutlu katiplik görevini üstlendi. Açılışın ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

SÜLEYMANOĞLU, TEŞEKKÜR ETTİ
Üyelere hitaben yaptığı konuşmada Aynur Süleymanoğlu, duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti: “Bugün derneğimizin 4. genel kurulunu gerçekleştireceğiz. 2014-2015 yılı faaliyetlerimizi değerlendireceğiz. İki yıldır yürütmekte olduğumuz faaliyetlerimizi başarı ile tamamlamayı sağlayan siz değerli arkadaşlarıma en içten teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Rutin işlerinin dışında özel hayatlarınızdan feragat ederek, maddi manevi katkılarını esirgemeyen özverili çalışmalarınız olmasaydı, bu işleri yapabilmemiz mümkün olmazdı kuşkusuz. Tüm bu çalışmalarımızın ete kemiğe bürünmesini sağlayan sevgili dernek asistanımıza da ayrıca teşekkür ediyor, minnetlerimizi sunuyorum.

“KOCAMAN BİR AİLEYİZ, GÜZEL İŞLERE İMZA ATTIK”
Bizler hep birlikte kocaman bir aileyiz ve güzel işlere imza attık. Alnımızın akıyla aldığımız bayrağımızı bir sonraki döneme aynı şekilde taşımanın mutluluğu ve gururunu yaşıyorum. Yapılan onca faaliyetin dışında şahsımı en memnun eden ve gurur duyduğumuz başarımız, Silivri KAGİDER'in olması gereken adil, saygın, tarafsız, çalışkan, şeffaf, güvenilir bir kurumsal kimlik oluşturmuş olmasına ve bağlı olduğumuz TRAKYASİFED ve TÜRKONFED'teki temsil gücüne olan katkımızdır. Gelecek dönemlerde de derneğimizin vizyonu doğrultusunda bu çalışmalara devam edecek bir altyapı bırakmaya çalıştık. İki yıl önce devraldığımız bayrağın bir ileriye taşınmasındaki sorumluluklarımızı gerçekleştirmenin gönül rahatlığı ve mutluluğu ile Yönetim Kurulu adına saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum.”

YÖNETİM ÜÇ YILLIĞINA SEÇİLDİ, AİDATLARA ZAM YAPILMADI
Genel kurulda yönetim kurulu raporları, gelir-gider hesapları ile yönetim ve denetim kurulu üyelerinin ibraları oybirliğiyle karara bağlandı. 29 /01/2016 ile 29/01/2018 tarihleri arasında dönemin tahmini bütçesi görüşüldü ve üyelerin ödeyecekleri aidatların aynı kalması kararlaştırıldı. Yeni yönetim ve denetim kurulu ile dernek organlarının asil ve yedek üyelerin 3 yıllığına seçimi gerçekleştirildi.

BÜYÜKGÖNENÇ: DESTEĞİMİZ HER DAİM SÜRECEK
Genel Kurulda söz alan Ülkü Büyükgöneç, kendisi ile birlikte derneğin üç kurucu yönetim kurulu üyesinin yeni dönemde görev almayarak yeni isimlerin, farklı heyecanlarla bu sorumluluğu üslenmesinin önemine işaret etti. Büyükgöneç, Aynur Süleymanoğlu'nun başarılı çalışmalarına dikkat çekerek, her daim destek ve katkılarda bulunmayı sürdüreceğini ifade etti.

EREL: BAŞKANIMIZI KUTLUYORUZ, YENİ ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLİYORUZ
Nursel Erel de Büyükgönünç'le aynı görüşte olduğunu paylaşarak, Süleymanoğlu'nun başarısını kutladı, bundan sonra daha güzel çalışmaların ortaya çıkmasına gerekli katkıları sunmaya hazır olduğunu vurguladı. Kan değişiminin önemine hayatının her dönemi ve alanında inandığı vurgusuyla yeni yönetime başarı dilekleriyle sözlerini tamamladı.
Yönetimden ayrılan Ülkü Büyükgönenç, Nursel Erel, Ender Unutan Ersözlü ve Sevil Dalgıç Yüksek Danışma Kurulu üyeliğine seçildi.
Genel Kurulun dilek ve temenniler bölümünde yeni dönem projeleri ve çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunulmasının ardından günün anısına Süleymanoğlu üyelerine birer hediye takdim ederek uğurladı.

SİLİVRİ KAGİDER'İN YENİ YÖNETİMİ
Asil Yönetim Kurulu: Aynur Süleymanoğlu (Renk yolu kimya), Derya Demirdağ Alkan (Demirdağ Gayrimenkul- Türkkep Trakya Bölge Bayii), Gülgün Narinç (Çilli Anaokulu), Dilek Dönmez (UTK Dış Ticaret), İlknur Sönmez (Merkez Eczanesi), Yeşim Eroğlu Göçer (SEM Plastik), Bahar Acay (Mali Müşavir)
Yedek Yönetim Kurulu: Saadet Gencoğlu (Mali Müşavir), Sevginar Sali (Hürhaber Gazetesi), Yasemin İçer ( Jasmin Restaurant), Öznur Kırkıcı (Kardelen Sürücü Kursu), Nedret Kahraman (Nedret Güzellik Salonu), Cemre Mertöz (Mesan Plastik), Nurten Daniş (Güli Çocuk Yuvası)
Denetim: Zeynep Eren (Kentaş Gıda), Özen Özden (Cankat Eczanesi), Tülay Sinkil (Kutay Eymen Mobilya- Remax)
Yedek Denetim: Seda Şahin (Çağrışım Eğitim Merkezi), Elif Koryürek (Onur Matbaa), Piraye Mutlu (Diş Hekimi)
Yüksek Danışma Kurulu: Ülkü Büyükgönenç ( Ekol Ofset), Nursel Erel (Süslü Dizayn), Ender Unutan Ersözlü (Avukat), Sevil Dalgıç (Eren Bilgisayar)
Sevginar UYGUN

YORUM YAP