KAGİD’ten girişimcilik paneli

KAGİD’ten girişimcilik paneli

2.02.2023 11:23:28

KAGİD, Kadın Girişimci ve Mesleki Eğitim Komisyonu önderliğinde düzenlenen panelde girişimci kadınlara hayallerindeki işleri hayata geçirmeleri için ihtiyaç duydukları bilgiler aktarılacak.

Silivri Kadın Girişimciler Derneği “Hayalindeki işi hayata geçir” konulu bir panel düzenliyor. Serbest Mali Müşavir ve Muhasebeci Turgut Reis Akçay'ın; işyeri açılışında yapılması gereken işlemler, Silivri Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Müdürü Oktay Erdem'in; kooperatif işletme ve yatırım kredileri, Silivri Halk Bankası Müdürü Tolga Helvacıoğlu'nun; girişimcilikte Halk Bank tarafından sağlanan kredi destekleri, KOSGEB Kobi Uzmanı Mustafa Kemal Güzelyurt'un; KOSGEB teşvikleri hakkında bilgi vereceği panel İSMMO Silivri Temsilcisi Simge Kandemir Kesen'in moderatörlüğünde gerçekleştirilecek.
Panel 3 Şubat 2023 Cuma günü saat 14.00'da Silivri Belediye Tiyatrosu Önder Yılmaz Sahnesinde gerçekleştirilecek olup tüm halkımız davetlidir.
KAGİD, Kadın Girişimci ve Mesleki Eğitim Komisyonu Başkanı Aysun Karasu Akçay, etkinliklerinin ücretsiz ve halka açık olduğunu belirtirken katılım davetinde bulundu.
Buket KARAHIZIR

YORUM YAP