KAGİD ailesi büyüyor

KAGİD ailesi büyüyor

15.04.2022 13:40:33

İftar daveti düzenleyen Silivri Kadın Girişimciler Derneği, yeni üyelerine merhaba dedi.

Silivri Girişimci Kadınlar Derneği üyeleri Öznur Kırkıcı Başkanlığında, Çarşamba akşamı Zeytindalı Restoran'da Kültür ve Sosyal Faaliyetler Komisyonunun düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde buluştu.

KAGİD iftarında 8 yeni girişimci kadına üyelik belgeleri verilirken, dernek rozetleri de organizasyonda takdim edildi. İftar programına dernek üyeleri ve misafirlerinin yanı sıra Derneğin Kurucu Başkanı Aynur Süleymanoğlu ile önceki dönem Başkanlarından Gülgün Narinç de katıldılar.

Programın sunumunu Dernek Genel Sekreteri Belma Bulut Keleş üstlenirken, Kültür ve Sosyal Faaliyetler Komisyon Başkanı Sultan Aydın, bir selamlama konuşması gerçekleştirdi.

KIRKICI'DAN KADIN DAYANIŞMASI VURGUSU

Dernek Başkanı Öznur Kırkıcı da üye ve misafirlere seslenirken, kısa bir süre önce göreve geldikleri günden itibaren yaptıkları çalışmalara değindi. Kadın girişimcilere yönelik ziyaret ve tanışma ile destek faaliyetlerine devam edeceklerini belirten Dernek Başkanı, kadınlar arası ve yerel esnafa yönelik dayanışmanın önemine işaret etti.

İftar ve yeni üyelerin katılım heyecanına mekanda fasıl da eşlik etti.

KAGİD'E KATILAN YENİ ÜYELER

İftar davetinde KAGİD'e katılımları gerçekleşen yeni üyeler şu şekilde:

TUĞBA ÇİÇEK BİRSEN / 1979 Silivri doğumlu. İlk, orta lise öğrenimini Silivri'de ve tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümünü bitirdi. Üç yıllık staj süresi sonrası baba mesleği olan mali müşavirlik ofisinde serbest muhasebeci ve mali müşavir olarak işe başladı. Aynı zamanda meslektaşı olan eşi ile beraber girişimlerini devam ettirmekte.

Tuğba Çiçek Birsen'e üyelik belgesini dernek başkanı Öznur Kırkıcı, dernek rozetini dernek başkan yardımcısı Nedret Kahraman takdim etti.

EMİNE SEZGİNER/ 1986 Bulgaristan doğumlu. Ailesi ile beraber 1989 yılında Türkiye'ye göçtükten sonra; Turgut Reis İlköğretim Okulu'nda ilköğrenimini, Silivri Yabancı Dil Ağırlıklı Lisesi ve Balkan Koleji'nde lise öğrenimini, Yıldız Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'nde lisans öğrenimini tamamladı. Bir süre Borusan Otomotiv'de çalıştıktan sonra kız kardeşi ile beraber halihazırda devam eden girişimi Özel Aydede Anaokulu'nu kurdular.

Üyelik belgesini dernek başkanı Öznur Kırkıcı, dernek rozetini dernek başkan yardımcımız Gizem Özkanlı Çelikkol takdim etti.

YEŞİM ÇAKIR / 1991 Malatya doğumlu. Üsküdar Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü mezunu olup, öğrenimi sonrasında ailesinin yanına Silivri'ye yerleşti. Son 7 yıldır ailesi tarafından işletilen Çakırbey Restaurant'ı devralarak, 3 yıldır işletmesini yürütmekte.

Yeşim Çakır'a üyelik belgesini Kırkıcı, dernek rozetini dernek başkan yardımcısı Buse Erseraç Kolay takdim etti.

ÖZLEM ERÜNSAL DEMİRCİ / 1973 İstanbul doğumlu. Silivri kız meslek lisesinden mezun olduktan sonra Beyoğlu Kız Teknik ve Olgunlaşma Enstitüsü Moda Tasarım Bölümünü tamamladı. Bir dönem Silivri Halk Eğitim Merkezinde eğitmenlikte yaptıktan sonra 1998 yılından beri Prova Giyim Tuhafiye'nin işletmeciliğini yürütmekte.

Üyelik belgesini dernek başkanı Öznur Kırkıcı, dernek rozetini yönetim kurulu üyesi Sultan Aydın sundu.

ALEV TAŞKIN / 1980 İstanbul doğumlu. Bakırköy Sabri Çalışkan Lisesinden mezun olduktan sonra Fatih Üniversitesi Ankara Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümünü tamamladı. Kanal D Gençlik programları, TRT Genel Müdürlüğü ve Ostim Dergisi TV BASIN Müşavirliğinde stajını tamamladı. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Organik Sebze yetiştiriciliği sertifikası, İstanbul Kent Konseyi iklim krizi temel eğitim belgesi ve Girişimci Kadınlar Grubu e ticaret eğitimi belgesi sahibi ve ayrıca Yuvam Dünya İklim Krizi Derneği İletişim Gönüllüsü ve KAGİDER Migros Tarımda Kadın Girişimci 2021 ödülünün sahibi Dedemin Mahsulü Girişiminin kurucusu Zehra Alev Taşkın'a üyelik belgesini dernek başkanı Öznur Kırkıcı, dernek rozetini geçmiş dönem KAGİD Başkanı Gülgün Narinç takdim etti.

EBRU AKGÜN PEKEL / 1994 Silivri doğumlu. İstanbul Aydın Üniversitesi okul öncesi öğretmenliği bölümünü tamamladı. Okyanus Koleji, Kardelen Anaokulu, MY GYM Anaokulu ve Çizgi Kolejinde iş tecrübesi edindikten sonra kendi girişimi olan Harikalar Diyarı Anaokulunu kurdu.

Ebru Akgün Pekel'in üyelik belgesini dernek başkanı Öznur Kırkıcı, dernek rozetini dernek başkan yardımcısı Gizem Özkanlı Çelikkol takdim etti.

GÜLŞEN SERİN / 1966 Bursa doğumlu. Evli ve iki çocuk sahibi olup, çocuklarını büyüttükten sonra, Serin Civata San. ve Tic. Ltd. Şti. isimli aile şirketlerinde eşine yardımcı olarak iş hayatına başladı. Sonrasında disiplinli ve azimli kişiliğine uygun olan aktif iş hayatını severek şirketlerinde Kalite Yönetim Temsilcisi ve Kalite Müdürü olarak görev aldı. Hala şirketlerinin yönetiminde görevini yürüten Serin, sistem ve endüstri mühendisi oğlu ve endüstri mühendisi kızı ve şirket genel müdürü eşi ile ISO 9001 Kalite Yönetimi Belgeli şirketlerinde birlikte çalışmakta.

Gülşen Serine'e üyelik belgesini dernek başkanı Öznur Kırkıcı, dernek rozetini yönetim kurulu üyesi Aysun Karasu Akçay sundu.

ELİF HANDE ACAR / 1979 İstanbul doğumlu. Öğrenimini Silivri'de tamamladıktan sonra çalışma hayatına Tıbbi Tahlil Laboratuvarında yardımcı eleman olarak başladı. Akabinde Kadastro Müdürlüğünde çalıştıktan sonra Oses Çiğ Köfte Silivri Şubesini devralarak girişimcilik hayatına 2019 yılında adım attı. Elif Hande Acar'a üyelik belgesini dernek başkanı Öznur Kırkıcı, rozetini KAGİD Kurucu Başkanı Aynur Süleymanoğlu takdim etti.

YORUM YAP