Kadıköy’de Cumhuriyet Bayramı sevinci

Kadıköy’de Cumhuriyet Bayramı sevinci

31.10.2019 09:45:31

Şehit Olcay Özcan İlk ve Ortaokulu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamasına davullu zurnalı yürüyüşle başlayarak okulunda yapılan sunumla devam etti.

Şehit Olcay Özcan İlk ve Ortaokulu Müdürlüğü, Cumhuriyet'in 96. yıldönümünü kutladığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda kutlamaya davullu zurnalı yürüyüşle başladı. Okul Müdürü Osman Akgül, Müdür Yardımcısı Pınar Bekar, öğretmen ve öğrenciler, ellerinde bayraklarla, yaptıkları yürüyüşte mahalle sakinlerine de bayram sevinci ve coşkusunu yaşattılar.
Yürüyüşün ardından program, okul bahçesinde devam etti. Cumhuriyet'imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının manevi huzurunda Saygı Duruşunda bulunuldu, akabinde İstiklal Marşımız okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşma Müdür Yardımcısı Pınar Bekar tarafından yapıldı. Şehit Olcay Özcan İlk ve Ortaokulu öğrencileri, hazırladıkları Atatürk ve Cumhuriyet konulu şiirlerini okudular. Cumhuriyet Bayramı kutlama programı, danslarla devam etti. Mahalle Muhtarı Mehmet Yeniçiftlik, bayramda da öğrenci ve öğretmenlerini yalnız bırakmadı.

Renginar SALİ

YORUM YAP