İYİ’lerden Ankara çıkarması

İYİ’lerden Ankara çıkarması

26.11.2021 13:26:27

İYİ Parti Silivri İlçe Teşkilatı temsilcileri Ahmet Refik Bek'in Başkanlığında Ankara'da çeşitli temaslarda bulunurken, yeni üyelere rozetlerini Genel Başkan Meral Akşener taktı.

Silivri İlçe Yönetiminden bir heyet, Ahmet Refik Bek'in Başkanlığında 24 Çarşamba Günü Ankara'da İYİ Parti'nin TBMM'de düzenlenen Grup Toplantısına katıldı. Ankara ziyaretçileri Başkent Programlarına Anıtkabir'le başladı. Grup Toplantısını takip ettikten sonra da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya geldiler.

AKŞENER'E SİLİVRİ İKRAMLARI

Silivri heyeti Akşener'e Silivri Danamandıra köyünün meşhur Manda Yoğurdunu, Çayırdere köyünün ekşi mayalı ekmeği, Çanta'dan da Pırasalı Börek ikramında bulundular.

PARTİ ROZETLERİNİ AKŞENER TAKTI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile buluşmalarında Ayşe Genç'e, spor camiasının yakından tanıdığı İlhami Çiftçi'ye, MHP'den istifa ederek İYİ'lerin arasına katılan Adem Çubuk'a, Silivri Belediyesi Araçlar Amiri olarak 15 yıl görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan Tuncay Gül ile yine emekli olan sağlık çalışanı Gülseven Öztürk'e parti rozetlerini “Aramıza hoşgeldiniz” ve “Hayırlı olsun” temennileri ile parti rozetleri takıldı.

BEK, ANKARA PROGRAMINI DEĞERLENDİRDİ

Ankara programını değerlendiren İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Ahmet Refik Bek, “İYİ Parti Genel Başkanımızın 24 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirdiği TBMM Grup Toplantısına katılıp, İYİ Parti Genel Merkezimize ziyaret gerçekleştirdik. Aramıza yeni katılan üyelerimizin rozetleri Genel Başkanımız Meral Akşener tarafından takıldı. Mecliste bizleri misafir eden İstanbul 3 Bölge Milletvekili Ümit Beyaz'a, İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'na teşekkür ederiz.

Ata'mızın ebedi istirahatgâhı Anıtkabir'e ziyaret gerçekleştirdik. Her daim Ulu Önder Mustafa Kemal'in izinden gideceğimizin sözünü Atamıza saygı ve minnetlerimizle sunuyoruz” dedi.

YORUM YAP