İYİ’ler teşkilat çalışmalarına ara vermiyor

İYİ’ler teşkilat çalışmalarına ara vermiyor

11.01.2022 12:01:47

Selimpaşa Teşkilatını Rasim Tekcan'a emanet eden İYİ'ler, İstanbul 3 Bölge Teşkilat Başkanı Selçuk Karasu ve İlçe Başkan ile yönetimin katılımıyla teşkilat çalışmalarına hafta sonu yapılan program çerçevesinde devam ettiler.

İYİ Parti teşkilatlanma çalışmalarını aralıksız sürdürürken, iktidar kararlılığını da bırakmıyor. İstanbul 3 Bölge Teşkilat Başkanı Selçuk Karasu, hafta sonu Silivri Teşkilatı ile birlikteydi.

İYİ PARTİ, SELİMPAŞA'DA TEKZAN'A EMANET EDİLDİ

İYİ Parti İlçe Teşkilat Başkanı Gökhan Ceylan'ın teklifi, İlçe Başkanı Ahmet Refik Bek'in onayı ile Selimpaşa Mahalle Başkanlığı görevine Rasim Tekcan atandı.

Mahalle Başkanlık Belgesi, İstanbul 3 Bölge Teşkilat Başkanı Selçuk Karasu tarafından taktim edildi. Bek, “Rasim Tekcan'a yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyor, Teşkilatımıza yapacağı çalışmalarında başarılar diliyoruz” temennisi ile yeni görevlendirmeyi değerlendirdi.

BEK: SİLİVRİ DE TÜRKİYE DE İYİ OLACAK

Ayrıca hafta sonu Selimpaşa Mahalle Teşkilat binasında, 3 Bölge Teşkilat Başkanı Selçuk Karasu, İlçe Başkanı Ahmet Refik Bek, İlçe Divan Kurulu Üyeleri ve Selimpaşa Mahalle Teşkilatı ile birlikte  kahvaltı programı gerçekleştirildi. Bek, “Tüm katılımcılara teşekkür ederiz. Selimpaşa İYİ olacak, Silivri İYİ olacak, Türkiye İYİ olacak” diyerek iktidar kararlılıklarının altını çizdi.

 

YORUM YAP