İSMMMO Silivri Temsilcisi Sena Aykanat ve yönetimi, 1–7 Mart Muhasebe Haftası kapsamında meslektaşlarıyla birlikte Taksim Atatürk Anıtı'nda bir araya gelerek birlik ve dayanışma mesajı verdi.
İSMMMO Silivri Temsilcisi Sena Aykanat, 1–7 Mart Muhasebe Haftası dolayısıyla temsilciler olarak Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün huzurunda, Taksim Atatürk Anıtı'nda bir araya geldiklerini açıkladı.
Gerçekleştirilen buluşmada, muhasebe mesleğinin ülke ekonomisine ve sürdürülebilir kalkınmaya sağladığı katkıya dikkat çekildi. Mesleki taleplerin kamuoyu ile paylaşıldığı programda, muhasebe camiasının birlik ve dayanışma ruhu vurgulandı.
Sena Aykanat yaptığı açıklamada, “Mesleğimizin ekonomiye ve sürdürülebilir kalkınmaya katkısını vurgulamak, mesleki taleplerimizi kamuoyu ile paylaşmak ve birlik mesajı vermek üzere gerçekleştirdiğimiz buluşmada, muhasebe camiasının gücünü bir kez daha ortaya koyduk. Tüm meslektaşlarımızın Muhasebe Haftası kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.
Seda ŞİMŞEK






