İSTANBUL BALKANSPOR'DA UMUTLAR SON MAÇA KALDI

İSTANBUL BALKANSPOR'DA UMUTLAR SON MAÇA KALDI

19.03.2018 11:14:20

İstanbul U-15/B Gençler Ligi 3.Grupta Ligin 13.Haftası Play-Off'a kalmak için mücadele veren Küçükçekmece İstanbul Balkan spor kendi sahasında karşılaştığı Çapa spor'u 6-0 farklı skorla yenerek ligin son haftasında umutlarını taşımış oldu.

Ligin 13.haftası İstanbul Balkan spor, Çapa spor takımları Sefaköy Kartal sahasında karşılaştı. Emihan Çevik, Abidin Ünsal ve Aytuğ Tutaş hakem triyosu yönetti. Müsabakanın başından sonuna kadar üstün futbol sergileyen ev sahibi İstanbul Balkan spor ilk yarıyı Murat ve Özkan'ın attığı gollerle 2-0 önde bitirdi.

İkinci yarıda başarılı ve üstün futbolunu sürdüren Mavi-beyazlılarda Ata ve Onur ortaya koydukları futbolla göz doldururken Can, Gürkan, Buğra ve Onur takımı adına ikinci yarı attığı gollerle karşılaşmayı 6-0 gibi farklı skorla kazanarak üç puanı alan takım oldu.

Ligin son haftası Küçükçekmece ilçesinin Play-Off'a kalmak için mücadele veren 31 puanlı Sultanmuratspor ile 30 puanlı İstanbul Balkan spor arasında oynanacak karşılaşma sonucu grupta ikinci olarak Play-Off oynayacak takım belli olacak

YORUM YAP