İsmet Karabulut yeniden Silivrispor’da

İsmet Karabulut yeniden Silivrispor’da

7.11.2020 09:45:30

Silivri'nin yetiştirdiği tek yağlı güreş pehlivanı ve minder güreşçisi olan İsmet Karabulut yeniden Silivrispor ile anlaşma sağladı.

Yağlı ve minder güreşinde Silivri'nin yetiştirdiği tek isim olarak mücadelesine devam eden İsmet Karabulut yeniden Silivrispor ile anlaşma sağladı. Uzun zamandır ilçede faaliyetlerini sürdüren genç spor adamı yeni dönemde Silivrispor forması altında hizmetlerine devam edecek. Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan imzalar sonrasında yaptığı açıklamasında; “Bugün benim için çok anlamlı bir gündü doğum günümü kutlayan tüm arkadaşlarıma, dostlarıma, büyüklerime ve tabi ki tüm sporcu kardeşlerime sonsuz teşekkürler. Fakat günün en anlamlı hediyelerinden biriside camiamız adına A Milli sporcumuz İsmet Karabulut kardeşimizi Silivrispor camiamıza katmamız oldu. İnşallah daha nice başarılara yürüyeceğiz. Tüm Silivrispor camiasına hayırlı olsun inşallah.

"BİSMİLLAH DİYEREK BAŞLIYORUZ"

İsmet Karabulut yaptığı açıklamasında; “Bismillah. Çok şükür. Şahi Edirne kulübümün başkanlarına ve yöneticilerine bu transferde ve her zaman destek oldukları için teşekkürler. Taylan Güraslan başkanıma, bu transfer ile bana ve çıraklarımla beraber tekrar Silivrispor camiasına hizmet etme görevinin kapılarını açtığı İçin teşekkürler. Mücadeleye devam Allah'ın izniyle. Her zaman olduğu gibi bundan sonrada terimin son damlasına kadar mücadele etmeye devam edeceğim  Allah'ın izniyle” dedi.

YORUM YAP