İşletme Kooperatifi Mali Genel Kurulu yapıldı

İşletme Kooperatifi Mali Genel Kurulu yapıldı

16.05.2017 10:44:26

Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi 2016 yılı Mali Genel Kurul Toplantısını 14 Mayıs 2017 Pazar günü yönetim binasında gerçekleştirdi.

Genel Kurula Kooperatif Başkanı Ercan Çalışkan, yönetimi ve üyelerinin yanı sıra Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak, CHP Belediye Meclis Üyesi Zafer Bıyıklı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Şaban Erdan, Silivri Fırıncılar Derneği Başkanı Ferhat Yılmaz da katılanlar arasındaydı.

2016 HESAPLARI İBRA EDİLDİ
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan genel kurulda kooperatifin 2016 yılı Yönetim ve Denetim Kurulu Raporu okunarak oybirliğiyle kabul edildi. Bilanço ve Gelir-Gider Raporları görüşüldü. Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerinin 2016 yalı faaliyetlerinden dolayı ibraları ayrı ayrı ele alınarak, oybirliğiyle karara bağlandı.
Söz alan Çalışkan, yapılan çalışmaların bütçe ile karşılaştırılması açısından üyelere ayrıntılı bilgiler verdi.

AİDATLARA ZAM YOK, TAHMİNİ BÜÇE 340 BİN TL
2017 yılı bütçesi tahmini olarak 340 Bin TL olarak belirlenirken (165 Bin TL aidat gelirleri ve 175 Bin TL kira geliri), aidatların 65 TL olarak korunması kararlaştırıldı. Başkan Çalışkan'ın önerisi ile yönetim ve denetim kurulu üyelerinin aidattan muaf tutulması genel kurulda alınan kararlar arasındaydı. Çalışkan'ın iki başkan yardımcısı için 500 TL'lik maaş teklifi genel kurulda gündeme ekleme yapılamadığı için oylamaya sunulamadı.

YENİ PROJELER KAPIDA
Hazırladığı proje ile kooperatife yeni kira geliri kazandırmak niyetini üyelerle paylaşan Çalışkan, yönetim binasına ikinci kat kazandırma hazırlığı konusunda da bilgi verdi.

KOÇER'DEN ÇALIŞKAN'A ÖVGÜ DOLU SÖZLER
Genel kurulda söz alan Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Çalışkan ve yönetimini tebrik etti, başarılarının devamını diledi.

ÇALIŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ
Çalışkan da hizmet sürecinde kendilerinden desteğini esirgemeyen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Başkan Yardımcısı Hasan Solak'a, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer ile Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı'ya katkıları için teşekkür etti.

KATKIDA BULUNAN VE UZUN DÖNEM ESNAFLARA PLAKET
Genel Kurulda Çalışkan, Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifine katkılarından dolayı Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Nuray Koçer, Hasan Solak'a plaket takdiminde bulundu. Işıklar, genel kurula katılamadığı için plaketi ileri bir zamanda kendisine sunulacak.
Kooperatifin üyeleri esnaflar Ceyhun Özsoy, Yalçın Erşek, Harun Aksoy, Ahmet Yalnız, Erol Balcı ve Mustafa Değirmencioğlu da genel kurulda plaketlerle onurlandırıldı.
Haber:
Sevginar Sali

YORUM YAP