
29 Mart 2009 yerel seçimlerinin galibi CHP'de dün gün boyu tebrik ziyaretleri devam etti. CHP'li kadroları kutlamak üzere parti binasına akın eden vatandaşlara lokumlar ikram edildi. Sivil toplum kuruluş temsilcileri, partililer, vatandaşlar ve çok sayıda ziyaretçi CHP'li kadroların yerel seçim zaferini tebrik etmek üzere ilçe merkezine gün boyu akın etti.
Sabah saatlerinde ilçe merkezinde CHP Silivri İlçe Başkanı Abdullah Yıldırım, Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Kandemir ve Kadın Kolları Başkanı Dilruba Önal ile birlikte partililer ve vatandaşlar ile tebrikleri kabul etmek üzere bir araya gelen Silivri'nin CHP'li yeni Belediye Başkanı Özcan Işıklar, parti örgüt mensupları ile seçim sürecinde çalışmalara destek sunan herkese teşekkür etti. Işıklar, seçildikten sonra parti rozetini bir kenara bıraktığını ve tüm Silivri'yi kucaklayacağını vurguladı.
Işıklar partililere hitaben yaptığı konuşmada, örgüte ve destek verenlere teşekkür ederek "Kadın kollarımız, gençlik kollarımız, adaylarımız, isimlerini tek tek sayamayacağım bir çok destekçimiz, gönüllümüz, partimizin üyesinden yöneticisine her kademesi, insan üstü çaba sarf ederek bu zaferi hazırladı. Kendilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Biz yola çıkarken 'Birlikte kazanacağız' sloganını kullandık ve gerçekten de bu seçimi birlikte kazandık. Bundan sonra bütün Silivri' yi hep birlikte kucaklayacağız. Şeffaf, demokratik yönetim anlayışımız tüm Silivri' yi kapsayacak. Parti rozetimi dün geceden itibaren çıkardım, partizanlığa son vereceğiz, ayrımcılığa son vereceğiz. Hepinize çok teşekkür ediyorum, yüzümüz kara çıkmadı." dedi.