Işıklar: Olmaya devam edeceğiz

Işıklar: Olmaya devam edeceğiz

28.08.2018 14:18:41

Bayramın son gününe dek dernek ve mahallelerde Silivrililerle bayramlaşan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve ekibi, adeta bölgenin nabzını tuttu. Bayram ziyaretlerinin ardından Işıklar bulunduğu değerlendirmede “Halkımız bu topraklarda üretim yapılmasını, korunmasını istiyor. En büyük en yakıcı talep bu. Eğitim (üniversite), huzur, üretim, tarım, toprak, adaletle dağıtılmış refah… Bu da bizim bu kentte var oluş sebebimiz, olmaya da devam edeceğiz…” dedi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Kurban Bayramının son gününde Beyciler, Çayırdere, Sayalar, Danamandıra, Büyük Sinekli, Küçük Sinekli, Büyük Kılıçlı ve Küçük Kılıçlı mahallelerini ziyaret etti.
Vatandaşlarla bayramlaşan Işıklar, beklentilerini dinledi, kent yönetimindeki hassasiyetlerini paylaştı. Bayram ziyaretlerinin ardından Başkan Bey şu değerlendirmede bulundu: “Kurban bayramında Silivri'mizin 35 Mahallesinde ve derneklerinde hemşerilerimizle bayramlaşma, buluşma fırsatı bulduk. Başta İlçe başkanım, yöneticilerimiz Meclis üyesi arkadaşlarım ve şahsımı ilgiyle İlçemizin geleneksel misafirperverliğiyle karşılayan tüm hemşerilerimize gönül dolusu sevgilerimizi sunuyorum.
Bu vesileyle şunu gördük; Silivri'miz huzuru kolektif yaşamı barışı geleneksel Cumhuriyet değerlerinin korunmasını istiyor. İlçemizin betona demire mahkum edilmesini istemiyor. Bu topraklarda üretim yapılmasını, korunmasını istiyor.
“Suriyeli misafirlerimize burada 4.cü, 5.ci etap konut yapıp, rüzgar koridorlarını kesip gökyüzünü karartıp bu kente ihanet etmeyelim. Onları davul zurnayla güle oynaya memleketlerine uğurlayalım” diyor hemşerilerimiz...
Bunları duymak, dinlemek isteyen varsa çıksın gezsin. Biz gezdik, dinledik, gezmeye dinlemeye de devam edeceğiz binlerce hatta on binlerce hemşerimim elini sıkıp dinledim.
En büyük en yakıcı talep bu. Eğitim (üniversite), huzur, üretim, tarım, toprak, adaletle dağıtılmış refah… Bu da bizim bu kentte var oluş sebebimiz, olmaya da devam edeceğiz…”

Haber Merkezi

YORUM YAP