Işıklar, kızını evlendirdi

Işıklar, kızını evlendirdi

23.09.2017 13:09:51

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın kızı Göknil, 22 Eylül Cuma gecesi babasının kıydığı nikahla CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin oğlu Salih Arda ile hayatını birleştirdi.

19 Ağustos'ta oğlu Serim Sencer ve Sahra Karakartal'ın nikahını kıyarak, düğünlerini yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Cuma gecesi de Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin oğlu ile kızı Göknil'i evlendirdi.

Düğüne katılan yaklaşık 500 davetliyi Işıklar'la, İnce çiftleri ile gelin ve damat kapıda karşıladı.

Oğlundan sonra kızının da nikahını kıyan Başkan Özcan Işıklar, oldukça heyecanlıyken çiftten ‘Unutmamaları' için anne ve babaların isimlerini söyleyerek kendilerini tanıtmalarını istedi.

IŞIKLAR: KIZ VERMİYORUZ, DAMAT ALIYORUZ

“İki ayrı bedende yaşayan tek ruh gibi olun: Birbirinizi bitmeyen bir sevgi ile sonsuza kadar sevin” temennisinde bulunan Işıklar, “Bizim yörenin adetidir; ‘Kız vermiyoruz, damat alıyoruz' dedikten sonra ‘sataşma nedeniyle' dünürüne söz hakkı verdi…

İNCE, ALTI TORUN İSTEDİ

Muharrem İnce “Kız babalarına anlayışlı davranmak lazım moralleri bozuktur. Damadı aldıklarını zannetsinler ona bir sözüm yok. Şurada anlaşabiliriz; Sayın cumhurbaşkanı çocuk sayısı ile ilgili isteği 3'tü 5'e çıkardı. Benim iyi yaptığım işler oldu kötü yaptığım işler de var maalesef; tek çocuk yaparak hayatımın en büyük yanlışını yaptığımı düşünüyorum. Size kaç çocuk yapmanız gerektiğini söylemeyeceğim ama biz altı okçuyuz bunu unutmayın. Muharrem dedeleri için iki, Özcan dedeleri için de dört torun yapsınlar” sözleriyle davetlilerden büyük alkış aldı. İnce, “Özcan arkadaşımın moralini bozmayayım; Al oğlum senin olsun ne yapayım. Senin kızın da var oğlun da. Asıl kız özlemi bende var. Bırak bende kalsın” diyerek sözlerini noktaladı.

CANPOLAT, CÜZDANI KADIN ŞAHİTLERE HAVALE ETTİ

Işıklar ve İnce'nin dünür atışmasına davetliler gülümseyerek ve yer yer alkışlarla eşlik etti. Işıklar, nikah cüzdanını CHP İl Başkanı Cemal Canpolat'a verdi. Canpolat da bu onuru kadın milletvekili ile şahitlere yönlendirdi. Bihlun Tamaylıgil, Işıklar ile İnce'nin ‘damat aldım, kız aldım' atışmasına “Bizde Trakya'da erkeklere “Nerelisin” diye sorduklarında, “Daha evlenmedim” derler” göndermesinde bulundu. Kadın şahitler ayrım yapmaksınız nikah cüzdanını mutluluklar dileyerek gelin ve damada teslim ettiler.

20'NİN ÜZERİNDE ŞAHİT

Çiftin 20'ye yakın nikah şahitleri arasında Silivri Kaymakamı Ali Partal, CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, CHP İstanbul Milletvekili Bihlun Tamaylıgil, Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, CHP İl Başkanı Cemal Canpolat, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Aynural, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Özel Kalem Müdürü Şükran Kütükçü, Damla Karaköy, Burak İnce, CHP Eski Dönem Milletvekili Faruk Demir de yer aldı.

PAZAR GÜNÜ YALOVA'DA SELANİK USULÜ KÖY DÜĞÜNÜ

Göknil ve Salih Arda İnce çifti için Yalova'da da Pazar günü Selanik usulü bir köy düğünü yapılacak. Emalık Köyü Meydanındaki düğün saat 11.00'de başlayıp gece yarısına kadar devam edecek. Düğüne, 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, MHP'li Oktay Vural ile yeni parti kurma hazırlığında olan Meral Akşener de davet edildi. Düğüne sanatçılar Fatma Girik, Müjde Ar ve Oktay Kaynarca´nın da davet edildiği öğrenildi.

Haber Merkezi

 

YORUM YAP