Işıklar: Hiç bir şey insanımızın hayatından daha kıymetli değil

Işıklar: Hiç bir şey insanımızın hayatından daha kıymetli değil

12.12.2016 10:53:27

CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ülkemizi yas evine çeviren hain terör saldırısından sonra Pazar günü CHP İl Başkanlığının düzenlediği teröre lanet yürüyüşünde bugün itibariyle 44 canımızı yitirdiğimiz ve 155 yaralımızın olduğu saldırı alanındaydı.

CHP İl Başkanı Cemal Canpolat, PM üyeleri, milletvekilleri, belediye başkanları ve ilçe başkanlarıyla birlikte Beşiktaş-Bursaspor maçı sonrası yaşanan ve 39 kişinin şehit olduğu, 154 kişinin yaralandığı terör saldırısının gerçekleştirildiği yere karanfil bıraktı. CHP İstanbul İl Başkanlığının gerçekleştirdiği Teröre Lanet Yürüyüşüne Silivri CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da katıldı.

CANPOLAT: TERÖRÜ KARDEŞLİK RUHU İLE YENECEĞİZ

CHP İl Başkanı Cemal Canpolat, saldırı hakkında şunları söyledi: “Bir acı dinmeden yenisini yaşadığımız sıkıntılı günlerden geçiyoruz. Beşiktaş Vodafone Arena önünde yaşanan vahşet sonrasında 30 polisimizin ve 8 sivil vatandaşımızın ölümünün, pek çok insanın da yaralanmasının derin üzüntüsü içerisindeyiz. Ülkemizde son dönemde yaşanan, birlik ve bütünlüğümüzü bölmeye yönelik terör saldırılarının hiçbir zaman amacına ulaşmayacağı gerçeği ortadadır. Türk milleti, geçmişten günümüze birlik ve beraberliği bozacak girişimleri her zaman bertaraf etmiştir ve terörü de kardeşlik ruhu ile yenecektir. En büyük dileğimiz ve önceliğimiz halkımızı bu acılardan bir an önce kurtarmaktır. Ülkemizin birliğine yönelik gerçekleşen hain terör saldırılarında şehit olan kahraman polislerimizin ve vatandaşlarımızın ruhları şad olsun... Başımız sağ olsun..."

IŞIKLAR: HİÇ BİR ŞEY İNSANIMIZIN HAYATINDAN DAHA KIYMETLİ DEĞİL

Işıklar, duygularını şu ifadelerle aktardı: “Beşiktaş'ta büyük acının yaşandığı yerdeyiz. Sözcüklerin boğazımızda düğümlendiği, kurulacak cümlelerin hiçbir anlam ifade etmediği bir ruh halindeyiz. Ne atılacak süslü nutuklar, ne lanetlemeler getirmeyecek giden canlarımızı. Daha dün birlikte aynı yeryüzünde uyandığımız 38 canımız hain bir saldırıyla ayrıldı aramızdan. Konuşamıyorum ve artık gerçekten söz bitti. Beşiktaş'ta yaşanan terör eylemini lanetliyorum. Şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet yaralananlara acil şifalar diliyorum. Her defasında son bulsun istiyoruz lakin her gün biraz daha canımız yanıyor. Bu ülkenin evlatlarının, polisinin, askerinin hayatta kalmaya ihtiyacı var. Ne siyaset, ne politikalar, ne de ileriye dönük yapmayı planlananlar insanımızın hayatından daha kıymetli değil. Teröre lanet olsun…”

GÖÇENGİL: TERÖRE VE TERÖRÜN ARKASINDAKİ TÜM KARANLIK GÜÇLERE LANET OLSUN

CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Geçengil, saldırı ile ilgili mesajında şunları yazdı: “Ülkemize, birliğimize, beraberliğimize kast eden hainler; teröre ve terörün arkasındaki tüm karanlık güçlere lanet olsun. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.”

 

 

 

 

 

YORUM YAP