Kutlu: Polisimizin yanındayız

Kutlu: Polisimizin yanındayız

12.12.2016 11:22:13

Beşiktaş Vodafone Arena'da maç çıkışı sırasında bombalı araç ve canlı bomba ile iki ayrı noktada gerçekleştirilen hain terör saldırısından sonra AK Parti İlçe temsilcileri Pazar günü görevi başındaki polislerimizi ziyaret ederek, “Polisimizin yanındayız” mesajı verdi. Saldırılarda şehit sayısının Pazartesi itibariyle 44, yaralı sayısının ise 155 olduğu bildirildi.

AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleriyle; polisimizin yanında olduklarını bir kez daha ifade ederek, desteklerini göstermek için, Silivri'de bulunan Polis Karakollarını ziyaret edip huzur ve mutluluğumuz için gece-gündüz çalışan polislerle kucaklaştı.

“TÜRKİYE DİZ ÇÖKMEYECEK”

Kutlu, yayınladığı kandil mesajında da teröre verdiğimiz son kurbanlara değinerek duygularını şöyle ifade etti: “Mübarek Mevlid Kandili öncesinde polisimizi hedef alan hain saldırıyı kınıyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Bu müstesna gecenin milletimizin birliğine ve yeniden dirilişine vesile olmasını temenni ediyor, terör örgütleri ve destekçileri ne yaparlarsa yapsınlar, hangi tuzakları, hangi planları kurarlarsa kursunlar Türkiye'nin diz çökmeyeceğini bir kez daha ifade etmek istiyorum.”

Haber Merkezi

 

 

YORUM YAP