Işıklar’dan, Şoförler Odası’na yer sözü

Işıklar’dan, Şoförler Odası’na yer sözü

16.02.2018 10:24:08

Seçim startı veren Recep Akıncı ve ekibi Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ı ziyaret ettiler. Başkan Bey, yeni planların kesinleşmesiyle birlikte odaya yer sözü verdi.

Recep Akıncı ve ekibi, 10 Mart 2018'de gerçekleştirilecek Silivri Şoförler Odası genel kurulunda güven tazelemek üzere hazırlıklarına başladı. Seçim çalışmaları kapsamında önce yeniden aday olduğunu ilan eden Akıncı, protokol ziyaretlerine de devam ediyor.

IŞIKLAR, ŞOFÖRLER ODASINA YER SÖZÜ VERDİ
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ı makamında ziyaret eden Şoförler Odası Başkanı ve yönetimi, öncelikle bugüne kadar odaya sunduğu destek için Başkan Işıklar'a teşekkür ettiler. Işıklar, 20 Şubat'tan sonra kesinlik kazanacak imar planlarına göre Şoförler Odasına bir yer verileceğini belirtirken “Yeni planlarda Şoförler Odamıza da bir yer ayırdık. O yere oda kendi binasını yapacaktır. Bina satın almaya hiç gerek yok. Başka bir yere para vereceklerine bizim tahsis edeceğimiz yere o parayla kendi binalarını yaparlar. Biz Şoförler Odası da dahil tüm odalarımıza, derneklerimize ve Sivil Toplum Kuruluşlarımıza belediye olarak her zaman destek verdik ve vermeye de devam ediyoruz. Olağan kongreniz şoför esnaflarımıza ve Silivri'mize hayırlı olsun. Bizler her zaman şoför esnafının ve odamızın yanındayız” dedi.
Haber Merkezi

YORUM YAP