İşbir Uyku Merkezi Silivri’de açıldı

İşbir Uyku Merkezi Silivri’de açıldı

16.11.2019 11:59:05

10 yıldır İşbir yataklarının Silivri'deki tek yetkili temsilcisi konumunda olan Kutay Eymen Mobilya, 2019 Mayıs ayından itibaren yeni adresinde faaliyetine geçti. İşbir Uyku Merkezi; Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Hacı Pervane Caddesi, No:19/B adresinde sağlığına ve konforuna önem verenler için özel bir koleksiyon sunuyor.

Sektörün deneyimli isimleri Tülay ve İbrahim Sinkil çiftinin işletme sahipliğinde faaliyet gösteren İşbir Uyku Merkezi; yatak, baza, başlık, yastık, yorgan, medikal destek sistemleri ve tamamlayıcı uyku ürünlerinin bir arada satıldığı “Uyku Sağlığı” satış noktası olarak hizmet veriyor.

İŞBİR YATAK MODELLERİNDE ARADIĞINIZ KONFOR VE HUZURU BULACAKSINIZ

“Tüketiciler yatak satın alırken öncelikle konfor ve kalite arayışı içinde oluyor” diyen Tülay Sinkil, “Sağlıklı bir uyku için gereken tüm teknolojiler İşbir Yatak'ta… Marka ve ürün konumlandırmasını ‘dünyada gelişen teknolojiyi sektöre adapte etme' şeklinde yapan İşbir Yatak, ürettiği üstün teknoloji yataklar ile sağlığına ve konforuna önem verenlerin yüzünü güldürüyor” şeklinde konuştu. Rakiplerinden farklı kullandığı “açık hücreli visko teknolojisi”, sadece İşbir için Türk mühendisleri tarafından üretilen “polimer yay teknolojisi”, tüm yataklarda kullanılan lisanslı “Quallofil Allerban” teknolojisi ile pazarda fark yaratan marka; visco, pocket spring yay sistemli ve normal ortopedik yay sistemli yatak seçenekleriyle uyku kalitesine önem verenleri cezbediyor.

İŞBİR'DEN İŞİNİ BİLENLERE KAMPANYA

İşbir Yatak'tan işini bilenlere kaçırılmayacak fırsatlar! Tüm ürünlerde geçerli %30 indirime ek %10 yenileme kampanyası, İşbir Uyku Merkezi'nde sizleri bekliyor. 01 Eylül – 31 Aralık 2019 tarihleri arasında geçerli olan yenileme kampanyasında eski yataklar geri alınmamakta; yatağını yenilemek isteyen uyku severlere %10 teşvik indirimi uygulanmakta.

İŞBİR YATAK'TAN BAMBU YORGAN ALANA, BAMBU YASTIK HEDİYE!
Yatak uzmanı İşbir Yatak'tan, doğanın huzurunu uykularınızla buluşturan yastık hediyeli kampanya! Bambu Yorgan Yastık kampanyası kapsamında Bambu yorgan alana Bambu yastık İşbir Yatak'tan hediye. Çevre dostu, organik ve doğal dolgu malzemeli Bambu ürünleri, sağlıklı ve güzel bir uyku çekerek uyanmak isteyenler için ideal bir seçim olacaktır.

SAĞLIKLI BİR UYKU İÇİN OMURGA DOSTU YATAK TERCİH EDİN

İleri üretim teknolojisi, yüksek elastikiyete sahip malzemelerle oluşturulan ‘Omurga Dostu Yatak' , omurlar üzerinde yanlış duruştan kaynaklı oluşabilecek baskıya engel olur, omurganın doğru duruşunun uyurken de devam etmesini sağlar. Günümüzün 3'te 1'ini alan uyku, bedensel ve ruhsal açıdan hayatımızın her alanına dokunuyor. Güne zinde ve enerjik bir başlangıç yapmanın yolu, iyi bir uykudan geçiyor. Günümüzün uyku dışında kalan bölümü, çoğunlukla iş ve ev yaşantısı arasında koşuşturma halinde sürüyor. Sağlıklı ve iyi bir uyku ise bu döngüyü en iyi şekilde organize etmek için çok önemli bir araç işlevi görüyor. Bunun için yapılacaklar arasında ilk sırayı, omurga dostu bir yatağın tercih edilmesi alıyor. İnsan fizyolojisine en uygun yapıda oluşturulmuş ve uyku kalitesini artıran omurga dostu yataklara  İşbir Uyku Merkezi'nden ulaşabilirsiniz.

İLETİŞİM BİLGİSİ

İşbir Uyku Merkezi'nin geniş ürün yelpazesi içerisinde rahatlığına, sağlığına, konforuna ve şıklığına önem verenler için pek çok seçenek bulunuyor. Teknoloji ve tasarımın kusursuz bir uyku deneyimi için bir araya geldiği İşbir yataklar ve uyku ürünleri; Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Hacı Pervane Caddesi, No:19/B adresinde mağazanın 300 m²'lik eşsiz showroomda sizleri bekliyor.

Haber Merkezi

YORUM YAP