İlkokul Öğrenci Meclis Başkanı seçildi

İlkokul Öğrenci Meclis Başkanı seçildi

23.10.2018 10:25:05

Odak Okulları Silivri Kampüsü'nde Ortaokul'dan sonra İlkokul Öğrenci Meclis Başkanı da yapılan seçim sonucunda belirlendi.

Odak Okulları Silivri Kampüsü'nde demokrasi eğitimi ve okul meclisleri yönergesi kapsamında 2018-2019 eğitim-öğretim yılı ilkokul öğrenci meclis başkanlığı seçimi bu yıl da tatlı bir rekabete dönüştü.
İlkokul Öğrenci Meclisi Başkan Seçimleri ile ilgili heyecanlı süreç tamamlandı. Seçim sürecinde aday olan öğrenciler başarılı bir propaganda süreci gerçekleştirdi. Yapılan seçim sonrasında en yüksek oyu alan Başarı Partisi seçimleri kazandı. İlkokul Öğrenci Meclisi Başkanlığına ise 4-A sınıfından Selin Kocabaş seçildi.
Okul Meclisi seçimleri, öğrencilerde insan hak ve hürriyetlerinin vazgeçilmezliğini özümseme, toplumsal gelişmelere duyarlı olma, barış içerisinde çözümler üretme, kişisel sorumluluğun önemine inanma ve her türlü önyargı ve ayrımcılıktan uzak bir anlayış geliştirmesine katkı sağlamakla birlikte demokrasiyi yaşayarak öğrenmesi için önemli bir araç oldu.
Odak Okulları Müdürlüğü, Okul Meclis Başkanı seçilen öğrenciyi tebrik ederek, seçimleri büyük bir olgunluk ve demokratik kurallar çerçevesinde gerçekleştiren öğrencilere, seçim sürecini başarıyla yürüten öğretmenlere ve yöneticilere teşekkür etti.

Haber Merkezi

YORUM YAP