İkinci Amatör Grupları belli oldu

İkinci Amatör Grupları belli oldu

16.01.2020 09:46:22

2019-2020 Futbol Sezonu İstanbul İkinci Amatör Ligde kuralar çekildi ve gruplarda belirlenmiş oldu.  İstinye Orhan Saka Amatörler Evi Toplantı Salonu'nda yapılan kura çekimine liglerde mücadele edecek tüm takımların yetkilileri katılarak kura çekimine büyük ilgi gösterdiler.

 

Gruplarında ilk iki sırayı alan takımların Birinci Amatör Lige yükseleceği maçların 25 Ocak tarihinde başlayacağı planlandı. Kura çekimi öncesi İstanbul Saha Komiserleri Derneği Başkanı Ali Osman Özgül, TÜFAD İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Recep Aykutalp, İstanbul Futbol İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür ve İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez birer konuşma yaptı. Son konuşmayı yapan Ali Düşmez her zaman amatörlerin emrinde olduklarını söyledi. Düşmez “Ne yapıyorsak siz kulüplerimiz için yapıyoruz. Devletten de ne istiyorsak sizler için istiyoruz. Ben nasıl sıkıntılar yaşadığınızı biliyorum. Sizin hangi dertlerinizin olduğunu bilen benim. Son ana kadar da amatörlere destek vermeye devam edeceğim. Ben burada mutlu oluyorum. Benim ailem burası. Göreve gelirken de son ana kadar elimizden geleni yapacağımızın sözünü verdik” ifadesini kullandı.

 

Kura çekiminden önce bir kulüp temsilcisi 25 Ocak'ta başlayacak olan takvimin bir hafta daha ileri alınmasının tüm kulüpleri rahatlatacağını belirterek Düşmez'den bu konuda destek istedi. Düşmez de konuyu gündeme taşıyacağını, amatörler adına en faydalı karar neyse onu vereceklerini söyledi.

 

Kura çekiminde de ilk topu İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez çekti. Daha sonra sırasıyla önce Büyükçekmece- Çatalca- Silivri grupları, ardından Anadolu Yakası grupları, son olarak da Sur içi gruplarının kuraları çekildi. Kura çekimi sonrasında gruplar aşağıdaki gibi şekillendi

 

1.GRUP

 

1- Celaliyespor

2- Çakılköyspor

3- Çanakçaspor

4- Değirmenköy 1963

5- Esenyurt Gümüşhane

6- Gümüşpınarspor

7- Haraççıspor

8- Seymenköy

9- Silivri Kadıköy

10- Subaşıspor

11- Yalıköyspor

 

2.GRUP

1- Avcılar Gençlerbirliği

2- Avcılar Tahtakale Kartalları

3- Beycilerspor

4- Büyük Çavuşluspor

5- Büyükçekmece Karadeniz İ.Ocağı

6- Esenkent Gençlik

7- Gümüşyakaspor

8- Kamilobaspor

9- Ovayenicespor

10- Selimpaşaspor

11- Tem Terkosspor

 

3.GRUP

1- Akörenspor

2- Arnavutköyspor

3- Dağyenicespor

4- Esen Bayburtspor

5- Esenyurt Kartalspor

6- Karaağaçspor

7- Medicell Mimaroba

8- Silivri Mimarsinan

9- Tepecik Anadoluspor

10- Yeşilbayırspor

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Erel: İtici güç olmak zorundayız
Sonraki » Ateşkes

YORUM YAP