İHH Silivri şubesi yeni yerinde

İHH Silivri şubesi yeni yerinde

21.12.2017 14:15:16

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı Silivri şubesi, daha nitelikli hizmet verebilmek adına Marmara Plaza'daki yeni adresine taşındı.

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı Silivri şubesi, geçtiğimiz günlerde daha geniş bir kitleye ulaşabilecekleri ve insanların diledikleri zamanlarda erişebilecekleri merkezi bir noktaya taşındı. İHH Derneği Başkanı Mikail Yıldırım ve yönetiminin çabaları ile gerçekleştirilen taşınma işlemi, açılış töreni ile taçlandırıldı. Marmara Plaza'nın (Emniyet Müdürlüğü binası) 4. katında hizmet vermeye devam edecek olan şubenin açılışı; Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, Silivri Sanayici ve İş Adamları Dernek Başkanı Hakan Kocabaş ve yönetimi, Silivri Sivil İnisiyatif Platformu Başkanı Yetgin Çavdar, Saadet Partisi eski İlçe Başkanı Mahmut Hamdemirci, İlçe Müftüsü İdris Çatmakaş ve çok sayıda davetlinin katılımı ile kaydedildi.

IŞIKLAR, BİRLİK BERABERLİK MESAJI VERDİ
Başkan Işıklar, açılış töreninde yaptığı konuşmasında, “Daha önce Mikail kardeşim gönüllü olarak bir çatı altında yardım faaliyetlerini sürdürdü. Biz birçok yardımı birlikte organize etmeye çalıştık. Silivri Belediyesi olarak birçok yardım organizasyonuna lojistik destek sunduk, yardımların toplanmasında yaklaşık 9 yıldır işbirliği içerisinde olduk. Bize bizden başka bu topraklarda dost yok, bunu bileceğiz, ona göre davranacağız. KIZILAY ve çeşitli derneklerimiz var ancak yetmiyor, sadece devletten beklemek yeterli değil. İHH ile birlikte çalıştık, çalışmalarımızı sürdüreceğiz, zaman dayanışma ve birlik zamanıdır. Seven göz kusur görmez, severek yapacağız, inanacağız. Biz olacağız. Hayırlı uğurlu olsun inşallah, Allah daha büyük hayırlar yapmayı da nasip etsin. Tebrik ediyorum” dedi.

KUTLU: İSLAM'IN TEMEL HEDEFİ İYİLİKTİR
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu da açılış programında duygu ve düşüncelerini ifade etti. Kutlu, “Müslüman olmanın en temel en basit kavramı iyilik yapmak, akrabaya yardım etmek, iyi insan olmak; bizlerde bunu başardığımız müddetçe inşallah İslam coğrafyası her zaman dik olacaktır, diri olacaktır” şeklinde konuştu.
Program İlçe Müftüsü İdris Çatmakaş tarafından müessesenin hayırlı olması, faaliyetlerinin başarı ile sonuçlanması için yapılan duanın ardından sona erdi.
Haber Merkezi

YORUM YAP