İETT Gümüşyaka’da

İETT Gümüşyaka’da

8.09.2016 13:05:37

Gümüşyaka'ya İETT hattı seferlerinin başladığını AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu dün, “İETT hattı bugün itibariye Gümüşyaka mahallesinde seferlerine başlamıştır. Gümüşyaka halkımıza hayırlı uğurlu olsun” diyerek duyurdu. AK Parti İlçe Başkanı, Silivri-Yenibosna arasında hizmet veren 303 numaralı hattın başlangıç durağının Gümüşyaka olacağını, otobüslerin Gümüşyaka-Silivri-Yenibosna güzergahında ulaşım sağlayacağını belirtti.


İETT 2015 yılı itibariyle hizmete soktuğu Tüyap-Silivri hattından sonra dün itibariyle seferlerini Gümüşyaka'ya kadar uzattı.


GÜMÜŞYAKA GİRİŞİMLERİ DEMİRALDÖNEMİNDE BAŞLATILMIŞTI
Yaklaşık bir yıl önce AK Parti İlçe Başkanlığı döneminde Dilek Demiral, “İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanlarımızla gerekli görüşmeleri yaparak, halkımızdan gelen talepleri, istekleri ve şikayetleri kendilerine ileterek, Silivri'mizde olmasını planladığımız Silivri ve Metrobüs arası İETT Otobüs seferlerinin başlaması adına İETT Otobüsü talebinde bulunduk. Ayrıca Gümüşyaka'da ulaşım konusunda sıkıntı yaşayan vatandaşlarımıza çare olmak adına Gümüşyaka içinde otobüs seferleri oluşturulmasını istedik. Daire Başkanlarımız Silivri Birlik Otobüslerinden farklı olarak durak için yer tahsisi, kalkış saatleri, ücretlendirmeler hakkında gereken planlama, görüşme ve uygulanabilirlik araştırmasından sonra en kısa surede bu hizmetlerin uygulamaya konulacağını belirttiler” şeklinde kamuoyunu bilgilendirmişti.
Haber Merkezi

YORUM YAP