İdris Aktaş yine çok iddialı

İdris Aktaş yine çok iddialı

4.08.2017 09:38:50

Yıllardır örnek uygulamalarıyla Silivrililerin kurban ibadetlerini rahat bir mekânda yerine getirmelerini sağlayan İdris Aktaş, bu yıl da aynı hassasiyeti göstererek vatandaşlara modern kurban kesim ve satış alanları sunuyor.

Aktaş Çiftliği'nin sahibi İdris Aktaş, İslam âleminin en önemli dini bayramlarından Kurban Bayramı'na sayılı günler kala kurban hazırlıklarını tamamladı. Vatandaşların kurban ibadetlerini gönül rahatlığıyla yerine getirebilmeleri ve mağdur olmamaları için çok sayıda kurban kesim ve satış noktası belirleyen Aktaş, Kurban Bayramı öncesi kurbanlıkların uygun koşullarda satış ve kesim işlemlerinin yapılabilmesi için gerekli önlemleri aldı.

“KURBANLARINIZIN İÇİNİZE SİNMESİ İÇİN ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERİYORUZ”
Vatandaşların sağlıklı ve hijyenik koşullarda kurbanlarını kestirebilmeleri için hazırlıklarını tamamladıklarını vurgulayan Aktaş, “1976 yılından bu yana stresten uzak, doğal yemlerle, düzenli bakımla ve sevgiyle büyüttüğümüz büyükbaş ve küçükbaş hayvanlarımızı siz değerli müşterilerimiz için hazırlamaktayız. Doğallığı ve özenli hizmeti yaşamak istiyorsanız doğru adrestesiniz. İslami şartlara uygun kesimimiz, kurbanlık hayvanlarımızın doğal ortamlarda yayılması ve özverili çalışmamız bizi bu yıllara iyi bir şekilde taşıdı. Kurban Bayramında keseceğiniz kurbanlığın içinize sinmesi için biz her dönem buradayız” diye konuştu.

KURBANLIKLARIN ÖZELLİKLERİ
• İnekten düveye, mandadan tosuna, koyundan keçiye binin üzerinde hayvanın satışa sunulduğu Aktaş Çiftliği'nde kurbanlıkların tamamı yerli ırk.
• Kurbanlıkların hepsi aynı zamanda yaylım malı. Çiftlikte yetiştirilen kurbanlıklar Yolçatı'nın meralarında otlatılıyor. Kurbanlıklara hiçbir şekilde suni katkı maddesi veya hormon verilmiyor; arpa, yonca, kepek ve saman gibi doğal maddelerle beslenmeleri sağlanıyor.
• Kurban olma vasfı taşıyorlar. Satışa sunulan 2 - 2,5 yaşlarındaki büyükbaş kurbanlıkların tamamı İslami kurallara göre kurban olma vasıflarını üzerinde taşımaktadır. Kurban olarak kesimi yapılabilecek şartları taşımayan hayvanlar, kurbanlık adı altında hiçbir şekilde satışa sunulmamaktadır. Sağlık taramaları yapılmış kurbanlıklar, Aktaş Çiftliği'nin konforlu ve güvenli satış merkezlerinde yerini almış durumda…
• Kesim ve parçalama hizmeti verilmektedir. Dileyen müşteriler için canlı veya sadece karkas olarak teslim imkânı da bulunmaktadır.

KESİM HİZMETLERİ
• İslami şartlara uygun helal kesim yapılmaktadır.
• Satış sırasına göre kesim randevusu ve sırası verilmektedir.
• Tesiste otopark sorunu bulunmuyor.

• Hayvanlar ehil kişiler tarafından kesilmekte ve kesim işlemi süratli bir şekilde yerine getirilmektedir.
• Kurban paylama ve poşetleme imkanı sunulmaktadır.

İRTİBAT
Yolçatı Mahallesi'nde yer alan Aktaş Çiftliği, senenin her döneminde canlı küçükbaş ve büyükbaş satışı ve kesimi ile hizmetinizdedir. Kurban ihtiyaçlarınız için bir telefon ile iletişim sağlayabilirsiniz. 0544 735 96 09 - 0532 614 52 91 nolu numaraları arayarak merak ettikleriniz hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP