“İBB’yi alakası olmayan işlerin içine çekmek abesle iştigal”

“İBB’yi alakası olmayan işlerin içine çekmek abesle iştigal”

13.01.2023 10:59:24

İYİ Parti'nin İBB'de ortaya koyduğu tutumu eleştiren Başkan Volkan Yılmaz, “İBB'yi hiç ilgilendirmeyen, İBB'nin hiç konusu olmayan meselelerde soru önergesi verip İBB'yi alakası olmayan işlerin içine çekmek esasen abesle iştigal” şeklinde konuştu.

İBB'de devam eden görüşmeler esnasında söz alan MHP Grup Başkanı Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'dan İYİ Parti'ye “İstanbul'da yaşayan insanların zamanını çalmayın” uyarısı.
Yılmaz, İYİ Partililerin İBB yetki alanındaki konular üzerinde durma ısrarı üzerine söz alarak şunları söyledi: “Dün gece meclis çalışmamız 22'de bitti, sabaha kadar da sürebilir daha uzun meclis çalışmaları da yaptık. Lakin İYİ Parti Grubunu anlamakta zorlanıyorum demiyorum imkansız hale geldiler. Şunu söyleyeyim İBB'yi hiç ilgilendirmeyen, İBB'nin hiç konusu olmayan meselelerde soru önergesi verip İBB'yi alakası olmayan işlerin içine çekmek esasen abesle iştigal. İYİ Parti adına TBMM'de konunun takibi yapılabilir. Dolayısıyla İBB ve İstanbul'da yaşayan vatandaşlarımızın zamanlarını böyle şekilde almanın israftan başka bir şey olmadığını belirtip daha ciddi çalışmalar yapmaları gerektiğini ifade ediyorum.”

Sevginar SALİ

YORUM YAP