İBB bank ve çöp kovası ihtiyaçlarını giderdi

İBB bank ve çöp kovası ihtiyaçlarını giderdi

22.02.2017 09:57:08

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Silivri'deki çalışmaları aralıksız devam ediyor. Gelen talepler ve yerinde yapılan çalışmalarla tespit edilen eksiklikler Büyükşehir tarafından giderilerek, vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Silivri'de hayata geçirilen çalışmayla ihtiyaç duyulan yerlere oturma bankları ve çöp kovaları koyuldu.
Kiptaş-1 konutlarına 10 adet bank ve 4 çöp kovası, Kiptaş-2 konutlarına 10 adet bank ve 4 adet çöp kovası, Büyükçavuşlu'da iki okula 10 adet bank ve 6 adet çöp kovası, Büyükçavuşlu'da çocuk parkına 10 adet bank ve 6 adet çöp kovası, Gümüşyaka Anadolu Lisesine 7 adet bank ve 4 adet çöp kovası, Toki Cumhuriyet Anadolu Lisesine 7 adet bank ve 4 adet çöp kovası, Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesine 7 adet bank ve 4 adet çöp kovası, Büyük Sinekli oyun parkına 7 adet bank ve 4 adet çöp kovası, Sayalar köyümüze 7 adet bank ve 4 adet çöp kovası, bir kısmı da Silivri'de ki muhtelif yerlerde olmak kaydıyla toplamda 100 adet bank ve 50 adet çöp kovası vatandaşların hizmetine sunuldu.

Haber Merkezi

YORUM YAP