'Huzurun yanında hizmet ve gönül belediyeciliği de vaat ediyoruz'

'Huzurun yanında hizmet ve gönül belediyeciliği de vaat ediyoruz'

21.02.2019 11:45:34

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Silivri'ye ziyaretinde ulaşımdan, üretime müjdeler ve önemli mesajlar verdi.

Cumhur İttifakı İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Silivri'ye gelerek AK Parti İlçe Başkanlığı önünde yaptığı kısa konuşmada kendisini karşılamaya gelenlere seslendi.

YILDIRIM: HUZURUN YANINDA GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ VAAT EDİYORUZ

Binalı Yıldırım konuşmasında Silivrililere “MHP'li Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz'ı iş başına getirecek misiniz?” diye sorarken seçimlere 38 gün kaldığını belirtti. Yıldırım mevcut Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın “Huzurun devamı için” sloganına göndermede bulunurken, “Hüseyin Turan başkanken ya da ondan da önce Silivri'de huzur yok muydu? Vardı. Huzur yine olacak biz size huzurun yanında bir de gönül belediyeciliği getireceğiz” dedi.

“İSTANBUL'U SÜSLEYEN BÜTÜN ÇİÇEKLER SİLİVRİ'DE YETİŞTİRİLECEK”

“Silivri'nin potansiyeli çok büyük. Tarım, çiçekçilik, seracılık… Tüm bunları geliştireceğiz” diyen Binali Yıldırım, İstanbul'u süsleyen tüm çiçeklerin Silivri'de yetiştirileceği sözünü verdi.

SİLİVRİ'DEN EDİRNE'YE HIZLI TREN SÖZÜ

Silivri'nin ulaşım sıkıntılarını bildiğini belirten Yıldırım, çözüm vaatlerinde bulunurken Silivri'den Edirne'ye hızlı tren müjdesini de verdi. “Silivri'nin tüm özlediği hizmetleri Volkan Yılmaz ile birlikte gerçekleştireceğiz” diyen Yıldırım, “Yılmaz'a oy verirken beni de unutmayın” hatırlatmasında bulundu.

“HÜSEYİN TURAN DA BU EKİBİN İÇİNDE”

Hüseyin Turan'dın 2004-2009 belediye başkanlığı döneminde yapılan yatırımları örnek veren Yıldırım, “Hüseyin Turan'a teşekkür ediyoruz yeni dönemde o da bu ekibin içinde. Birlikte çalışacağız” açıklamasında bulundu.

“İSTANBUL'DA NE VARSA SİLİVRİ'DE DE OLACAK”

Silivrililere hizmet ve yatırım vaatlerinde bulunan Yıldırım, “Tarım, çiçekçilik, ulaşım, millet bahçeleri, istihdam… İstanbul'da ne varsa Silivri'de de onlar olacak. Atatürk'ün söylediği gibi muasır medeniyetler seviyesine İstanbul ve Silivri'yi taşıyacak ekibi oluşturduk. Desteklerinizi bekliyoruz. Silivri çok zaman kaybetti, geride kaldı. Volkan Yılmaz, gerekeni yapacak biz de yanında olacağız. 31 Mart'tan sonra Volkan Yılmaz ile Silivri'de gönül belediyeciliği başlayacak; şimdiden hayırlı olsun” dedi.

 

YILMAZ: HUZURUN YANINDA HİZMET, GÖNÜL VE ÜRETKEN BELEDİYECİLİK VAAT EDİYORUZ

Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın Silivri ziyaretinde halka seslenen Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, "Huzurun yanında hizmet, gönül ve üretken belediyecilik vaat ediyoruz" mesajını verdi.

Sevginar SALİ

 

 

 

YORUM YAP