Hurda araçlar için son çağrı!

Hurda araçlar için son çağrı!

10.11.2017 11:20:41

Sanayi Sitesinin çeşitli bölgelerinde bırakılan hurda araçların kaldırılması için çağrıda bulunuldu. 15 Kasım 2017 tarihinden itibaren bulundukları yerlerden sahipleri tarafından kaldırılmayan hurda araçlar, belediye desteğiyle toplanacak.

Konuyla ilgili kamuoyuna duyuruda bulunan Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, şu çağrıyı yöneltti: “Sanayi esnaflarımızın ve müşterilerimizin dikkatine… Sanayi Sitemizin içerisine yollarına ve kaldırımlarına terkedilmiş ve uzun zamandır hiçbir işlem yapılmamış kazalı veya hurdaya dönmüş araçlar 15 Kasım 2017 tarihinden itibaren Silivri Belediyesinin desteği ile bulundukları yerden kaldırılacaktır. Esnaflarımızın ve müşterilerimizin mağdur olmamaları için bu tarihe kadar araçlarını bulundukları yerden kaldırmalarını rica ediyoruz. Saygılarımızla.”
Tehlike ve çevre kirliliğine neden olan hurda araçların, Sanayi Sitesi içerisinden sahipleri tarafından kaldırılmaması durumunda 15 Kasım 2017 tarihinde belediye desteğiyle toplanacağını belirten Çalışkan, “Kimse mağdur olmasın istiyoruz. Sanayi Sitemizin düzen ve tertibini sağlamak için bu önlemi almak zorunda kaldık. Desteği için Silivri Belediyesine, anlayışları için tüm esnaf ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
Haber Merkezi

YORUM YAP