Engin Akın

Hopa maçı bitti, lig bitmedi

Artvin Hopa maçı tarihin tozlu sayfalarında yerini aldı. Bu saatten sonra bu maçın ne skorunu değiştirebiliriz ne de bu maçtaki hezimetimizi. Fakat değiştirebileceğimiz birkaç etken var ve onlar için konsantre olmak zorundayız.

 

Bu maçı biz unutsak bile tarih hep hatırlatacak.

Son yılların en kötü maçını izledik ve hep birlikte tarihe tanıklık ettik. Bu maç bitti ve önümüzde daha çok maç var, bunlara konsantre olmak zorundayız. Eğer bu maça takılır kalırsak eğer halimiz harap olur.

 

Tez zamanda bu maçı unutup Tokat maçına her yönden hazırlanmak zorundayız. Çok acil bir şekilde Hopa maçının stresini atlatmamız şart.

 

Rezil bir oyundu.

Bu rezalet skora da yansıdı.

Hatırlamak istemediğim maçlar arasında en başta yerini aldı.

 

Ne defans kurgusu, ne kanat hattı, nede orta alan ve forvet bağlantısı çalışmadı. Defans arkasına atılan her top ya gol oldu ya da tehlikeli pozisyon.

 

Maçta olumlu iş yapmaya çalışanlar da vardı. Oyuna katkı sunmaya çalışan. Bence birkaç oyuncuyu kazandık. Bunlardan biri Sercan Besler, Emin Altunay ve bir diğeri ise Evren Eren Elmalı. Bu oyuncularla mümkünse sözleşme uzatılsın. Sol kanatta Evren Eren Elmalı bindirmeleri ile göze çarptı. Emin Altunay kanat oyuncusu ama orta alana geçtiğinde kanattaki hırsını sahaya yansıtıyor ve ateşleyici oluyor. Orta alanda biraz daha denenebilir. Sercan olumlu işlere imza attı, dar alandaki patlamaları etkili olabilirdi.

 

Artık unutalım bu maçı ve kalan maçlarımız için hazırlanalım. Bir maçtaki kazanma isteği ve hırs bir sonraki maçta olmuyor. Bunu dengeleyebilsek olayı farklı yaşayabileceğiz.

 

Maç bitti ve bize de tasası kaldı. Teknik olarak bu maç için analiz çıkarmak da zor. Takım olarak birbirimizi etkiledik.

 

Evet, maç bitti ama lig bitmedi.

Hafta sonu daha önemli bir maç var.

Tokatspor takımı oldukça genç bir takım ve genç takımların ne zaman ne yapacağı belli olmaz.

 

Şu anki tablo itibarıyla üç hafta üst üstte en yakın rakiplerimizle oynayacağız. Tokat, Sultanbeyli ve Yeni Ordu maçları bizim nefes almamızı da sağlayabilir intihara meylimizi de.

YORUM YAP