HÖH Silivri’deki seçim çalışmalarına devam ediyor

HÖH Silivri’deki seçim çalışmalarına devam ediyor

24.06.2021 09:58:58

HÖH Milletvekilleri, 11 Temmuz'da Bulgaristan'da gerçekleştirilecek erken seçime yönelik Silivri'deki temaslarını aralıksız sürdürüyor.

Bulgaristan'da alınan erken seçim kararı neticesinde Türk ve diğer tüm azınlıkların en önemli savunucusu konumundaki Hak ve Özgürlükler Hareketi Milletvekilleri katılım oranını arttırmak için Türkiye'de sandık sayında artışa giderken, daha güçlü parlamento kazanımı için çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar.
Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Milletvekili İmren Mehmedova, Osmanpazarı Belediye Başkanı Eşref Eşrefov, 11 Temmuz'da Bulgaristan'da gerçekleştirilecek seçimlere yönelik çalışmalarını sürdürmek adına Silivri ve köylerinde çeşitli temaslarda bulundular.
Silivri Bulgaristan Göçmenleri Derneği Başkan Yardımcısı Deniz Sarı, Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı ve Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer de HÖH temsilcilerinin ilçemizde gerçekleştirdiği temaslara eşlik ettiler.

MEHMEDOVA: SİZLER ADINA MÜCADELEMİZİ DAHA GÜÇLÜ SÜRDÜRMEK İÇİN DESTEĞİNİZ GEREK
Hak ve Özgürlükler Milletvekili İmren Mehmedova, Türkiye'de ve Silivri'de ikamet eden çift vatandaşları ilçede açılacak seçim sandığını müjdelerken, Bulgaristan'da kayıtlı oldukları bölgelerde de oy kullanma hakları bulunduğunu belirterek, “Her seçim gibi 11 Temmuz'da sandıktan çıkacak sonuç da hem Bulgaristan hem de ülke dışında yaşayan Türkler ve diğer vatandaşlarımız için büyük önem arz ediyor. İstikrarlı bir yönetim ve ülke politikası adına HÖH'nin iktidar ortaklığında bir hükümet oluşturulması gerek. Bu da özellikle Türkiye'de ikamet eden Bulgaristan vatandaşlarımızın seçimlere göstereceği duyarlılık ile sağlanabilir. Biz bunun için elimizden geleni yaparak sandık sayısını 100'ün üzerine rakamlara çıkarttık. Silivri özelinde tüm çift vatandaşlarımıza seçimlerde oylarını kullanmaları hususuna dikkat çekerek, bugüne kadar verdikleri destekler için teşekkür ediyorum. Biz HÖH olarak kurulduğumuz günden bu yana Bulgaristan Türkleri için çalışmaya, haklarını eksiksiz kazanmaları için mücadelemizi sürdüreceğiz. Parlamentoda güçlü bir varlıkla bu hedefe daha kolay ulaşacağımız bilinmeli” çağrısında bulundu.

11 TEMMUZ'DA ERTUĞRUL GAZİ ORTAOKULUNDA SANDIK KURULACAK
11 Temmuz'da Bulgaristan seçimleri ile ilgili Silivri Ertuğrul Gazi Ortaokulunda (Yeni Mahalle) sandık kurulacak olup HÖH 7 numarada yarışacak.

Sevginar SALİ

YORUM YAP