Hırsızlık teşebbüsünde suç üstü!

Hırsızlık teşebbüsünde suç üstü!

11.10.2018 10:57:12

Önceki gün saat 04.25 sularında Emniyet Müdürlüğü ihbar hattına P.Mehmet Paşa Mahallesinde bulunan "Tekirdağ Köftecisi” adlı iş yerine ‘hırsızlar girmeye çalışıyor' ihbarı üzerine ekipler olay yerine intikal etti. 

Hırsızlık şüphelisi bahse konu iş yerinin kapısını zorlarlarken görüldü, görevlileri fark edince de elindeki bıçağı yere atarak kaçmaya başladı. Hırsızlık şüphelisinin Piri Mehmet Paşa Camisine girdiği görülerek, polisler tarafından cami kapıları tutuldu. Emniyet güçleri cami avlusu içerisinde yaptığı aramada ‘kapıyı zorlarken gördükleri şahsın' kanalizasyon borusu içerisinde saklandığını tespit ettiler. Şahsın mukavemette bulunması üzerine kademeli güç uygulanarak kelepçe takıldıktan sonra, yapılan çevre araştırmasında, hırsızlığın teşebbüste kaldığı görüldü. Bıçak iş yerinin kapısının önünde muhafaza altına alındıktan sonra şahıs, suç aleti ile birlikte, Silivri Devlet Hastanesinden doktor raporu alınarak, gerekli işlemlerin yapılması için Silivri Polis Merkezine teslim edildi.
Şahsın sonradan ulaşılan kimlik bilgilerinden daha önce ilçemizde 8 farklı dosyadan kaydı olduğu (Hakaret, tehdit, iş yerinden ve kurumdan hırsızlık, görevli memura görevini yaptırmamak için direnme, uyuşturucu kullanmak için bulundurmak, kasten yaralama vb.) görüldü.
Haber Merkezi

YORUM YAP