Tüm Silivrili futbol severler bugün Silivri Stadı’nda futbol şölenine davetlisiniz.
Bugün Silivri Stadı’nda tam bir futbol şöleni var. Sabah saat 09:30'da Beyciler, Kadıköy U 15 karşılaşması ile başlayacak olan karşılaşmalar sırasıyla saat 11:30'da Kavaklı Çiftlikköy maçı ile devam edecek. Hemen ardından saat 13:30'da Fenerköyspor Çekmece Mimarsinan'ı konuk ediyor. Günün son maçı ise saat 15:30'da Silivrispor ile Kağıthane Güllüoğlu arasında oynanacak.
KAVAKLI ÇİFTLİKKÖY
Ligin başında bir türlü istediği sonuçları alamayan ilçemiz temsilcisi Kavaklıspor zorlu Çiftlikköy karşısına mutlak puan için çıkıyor. Saat 11:30'da başlayacak olan müsabakaya tüm futbol severleri davet eden Kavaklıspor Teknik Sorumlusu Murat Ceylan; "Gerçekten bizim için zor bir maç olacak. Ligin başlarında istediğimiz puanları toplayamadık. İdmansız oluşumuz bunda en önemli etkendi. Fakat ilerleyen haftalarda istediğimiz tempoyu yakalıyoruz. Çiftlikköy maçı bizim çıkış maçımız olacaktır" dedi.
FENERKÖYSPOR
ÇEKMECE MİMARSİNAN
Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Kümede mücadele etme hakkı kazanan ve ligi hüsranla bitiren Büyük Çekmece'nin Mimarsinan takımını ağırlayan Fenerköyspor kendi saha ve seyircisi önünde şov yapmaya hazırlanıyor. Fenerköyspor Kulübü İkinci Başkanı Doğan Özkoç yaptığı açıklamada; "Geçtiğimiz sezon kıl payı kaçırdığımız final biletini bu sezon ilk yarı bitmeden garantilemek niyetindeyiz. Ligimizin üstünde bir takım kurduğumuza inanıyoruz. Mimarsinan takımını küçümsemiyoruz ama görünen odur ki biz daha iyi durumdayız ve favoriyiz. Kendi saha ve seyircimiz önünde de yenilmeye niyetimiz yok. Oyuncularımız sahaya çıkacak ve aslanlar gibi mücadele edecekler" dedi.
SİLİVRİSPOR /
KAĞITHANE GÜLLÜOĞLU
Gurubunda iyi bir çıkış yakalayan temsilcimiz Silivrispor ligin en zorlu takımını ağırlıyor. Ligi iyi bir bütçeyle giren Kağıthane Güllüoğlu tıpkı Silivrispor gibi hedefi gruptan lider çıkmak. Tam bir varlık yokluk mücadelesi şeklinde geçecek olan mücadele saat 15:30 da başlayacak. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Fatih Hilal'i 2-0 gibi net bir skorla yenen Silivrispor, Kağıthane maçından da üç puanla ayrılmayı hedefliyor. Konu ile ilgili gazetemize değerlendirmede bulunan Silivrispor Kulübü İkinci Başkanı Mutlu Memiş; "Gerçekten sezonun en zorlu maçına çıktığımızın bilincindeyiz. Takımımız bu maça taraftarıyla, teknik heyetiyle, yöneticisiyle tamamen. Tüm Silivrispor taraftarını Silivri Stadına bekliyoruz" dedi.
SİLİVRİ STADI
09:30 Beyciler - S.Kadıköy U-15
11:30 Kavaklı - Çiftlikköy 1.A.L
13:30 Fenerköy - B.Çekmece
M.Sinan 1.A.L
15:30 Silivri - K.Hane G.Oğlu S.A.L






