Haydi kadınlar Portakal’a!

Haydi kadınlar Portakal’a!

11.11.2017 10:14:54

Kilo vermek, sağlıklı yaşamak, forma girmek, stres atmak… Amaç ne olursa olsun spor yapmak isteyen herkese Silivri'nin Kadınlara Özel tek Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi Portakal, birçok alternatif sunuyor!

Eğitimli ve bilinçli yönetici profili, profesyonel eğitmen kadrosu, hijyen hassasiyeti, web tabanlı profesyonel üye takip yazılım programı, güler yüzlü personeli ve ekipman çeşitliliğiyle oluşturduğu kalite standartlarıyla sektöre damgasını vuran Portakal, ilçemizin kadınlara özel en geniş kapsamlı spor kulübü… Sporla pek ilgisi olmayanların bile düzenli spor yapma alışkanlığı kazanacağı eğlenceli bir hizmet modeli ortaya koyan Portakal; Fitness, Pilates ve Zumba stüdyoları, Silivri'de pek bilinmeyen, İstanbul'da vücut sıkılaştırma, terapi ve zayıflama aracı olarak kullanılan Power Plate ve Ozon Sauna üniteleri, Masaj ve Cilt Bakımı gibi güzellik uygulamaları, sağlıklı yiyecek ve içecek alternatiflerinin bulunduğu vitamin bar ve çocukların annelerine yük olmadan eğlenebileceği oyun alanıyla kadınların rahatlığı, huzuru, memnuniyeti ve mutluluğu için planlanmış bir kompleks. Portakal'ın cazip özelliklerinden biri de düzenlediği kampanyalardır, burada her bütçeye uygun spor hizmeti mevcut. Uzun yıllardır Genel Müdür Gülşen Beksan tarafından Silivrili kadınlara sağlıklı yaşam ve formda kalma imkânı sunan Portakal; Alibey Mahallesi, Derin Sokak, No:1 (Kolan Hastanesi yolu üzerinde) hizmet veriyor.

BEKSAN: PS SİSTEMİ VÜCUDU ŞAŞIRTARAK İNCELTİYOR
Portakal'da kendi itme - çekme gücünüzle çalışan istasyon fitness ekipmanları, kardiyo aletleri ve eğitmenler eşliğinde bir program sizi bekliyor. Gülşen Beksan vücudu şaşırtma prensibiyle hareket edildiği için diğer sistem ve egzersizlere göre çok daha hızlı yağ yakılarak incelme sağlayan istasyon çalışmasından şöyle bahsetti: “Sadece kadınlara yönelik özel spor ve sağlıklı yaşam salonumuzla formda kalmak ve fazla kilolarından kurtulmak isteyen hanımların hizmetindeyiz. Salonumuzda hoca eşliğinde "PS Sistemi (PORTAKAL SPOR SİSTEMİ)" ile spor yaptırılmaktadır. Üyelerimiz ilk 5 -10 dakika hoca eşliğinde ısınma egzersizleri yaptıktan sonra 3 tur istasyon (9 ana 9 ara istasyon. Ana istasyon vücudun farklı bölgelerini çalıştıran Amerika'da geliştirilen bayanlara özel fitness aletleri , ara istasyonda hocamız eşliğinde step aerobik hareketleri ve dambıl ve pilates lastikleriyle sıkılaştırmaya yönelik hareketler) çalışması yaptırıyoruz. Son 15 dakika yine hocamız eşlinde yapılan pilates dersi ve soğuma egzersiziyle bitiriyoruz. Her saat başı seanslarımız mevcuttur. Haftanın 6 günü hafta içi 09.00-21.00 saatleri arasında hafta sonu 10.00-17.00 saatleri arasında hizmet vermekteyiz. İstasyon çalışmamızda her 30 saniyede bir duyulan "bip" sesi ile istasyon değiştiriliyor. Vücudu "şaşırtma" prensibiyle hareket edildiği için hızlı yağ ve kalori yakılarak incelme sağlanıyor. Monotonluktan uzak ve eğlenceli olması da programın bir başka avantajı… Ekipmanların kadın fizyoloji ve anatomisine göre dizayn edilmesinden dolayı güvenli egzersiz sağlaması ve "kişiye özel" egzersiz programları oluşturulması sayesinde, 15-80 yaş arasındaki spor yapmaya engel bir durumu olmayan tüm kadınlar yararlanabiliyor. “Günde sadece 60 dakika ayırarak forma girmenin ya da formda kalmak mümkün. Aynı sürede yapılan diğer egzersizlere göre kat kat fazla kalori ve yağ yakar, hızla forma girersiniz. Aynı zamanda fitness'ın dışında spor salonumuzda reformer(aletli pilates) pilates, zumba, power plate, ozon sauna, masaj ve cilt bakımı gibi hizmetler de var. Üyelikler her bütçeye uygundur. Kadın Kulübü olma özelliğiyle sosyalleşebilir ve salonumuzda hoş vakit geçirerek spor yapar, hidrolik fitness ile sıkılaşır, sırt boyun ve bel ağrılarınızdan kurtulursunuz.”

AYNI ZAMANDA BİR SOSYAL PAYLAŞIM KULÜBÜ
Sporla ilgili her türlü sorunun cevabını hemen bulmanıza, kilo/vücut hedeflerinize kolaylıkla ve kontrollü bir şekilde ulaşmanıza imkan sağlayan Portakal Spor Merkezi, aynı zamanda sağlıklı yaşam seminerlerinin organize edildiği birer kadın kulübü olarak da fark yaratıyor.

UYGUN FİYATLARLA ULAŞILABİLECEK SPOR DENEYİMİ
Hayatı ertelemeyin, Portakal'ın avantajlarına göz atın… Cazip fiyatlarla aylık, 3 aylık, 6 aylık veya yıllık üyelik seçeneklerinden dilediğinizi kolayca satın alın.

ÜYELİK FİYATLARI
• 1 aylık istasyon çalışmalı Fitness Üyeliği 140 TL, 3 aylık Fitness Üyeliği 360 TL, 6 aylık Fitness Üyeliği 600 TL, 1 yıllık Fitness Üyeliği 1080 TL…
• Haftada 2 gün 8 ders Zumba aylık 150 TL, haftada 3 gün 12 ders Zumba aylık 200 TL…
• Pilates haftada 2 gün 8 ders aylık 120 TL, haftada 3 gün 12 ders aylık 150 TL…

FIRSATLAR
• 2 kişi ve üzerine % 10 indirim.
• Öğrencilere % 10 indirim.

ÖĞRETMENLERE ÖZEL KAMPANYA
•1-24 Kasım tarihleri arasında 3-6 ve 12 aylık üyelik yapan öğretmenlere %15'i hediye ediliyor.

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP