HASGAL’da yeni eğitim-öğretim yılı hazırlıkları

HASGAL’da yeni eğitim-öğretim yılı hazırlıkları

18.08.2018 02:17:00

Hayırsever Yaşar Ruhat Gümüş'ün katkılarıyla Hasan-Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi'nde yeni 2018-2019 eğitim-öğretim yılı hazırlıkları sürüyor.

Hayırsever Yaşar Ruhat Gümüş, anne ve babasının adına yaptırıp bağışladığı okula desteğini yıllardır sürdürüyor. Yeni 2018-2019 eğitim-öğretim yılına yapılan hazırlık çalışmalarına katkısına esirgemeyen Gümüş'e, Okul Müdürü Ahmet Aksünger, öğrenci, öğretmen ve velileri adına teşekkür etti.

AKSÜNGER, TEŞEKKÜR ETTİ
Aksünger, “Okulumuzda 2018-2019 eğitim öğretim yılı için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Hayırsever Ablamız Yaşar Ruhat Gümüş'ün katkılarıyla okulumuzun dış cephesi ve dış duvarları yenilendi, eskiyen duvar parmaklıklar ferforje demirlerle yeni bir görünüme kavuştu. Her zaman yanımızda olan ve desteğini hiç bir zaman esirgemeyen Yaşar Ruhat ablamıza şükranlarımızı sunar, sağlık ve güzel bir yaşam dilerim. Okulun iç boyalarının yapılmasına, güzelleşmesine katkı sağlayan okul aile birliğimize, idarecilerimize, öğretmenlerimize, diğer personellerimize ve velilerimize teşekkür ederim.” sözleriyle katkıda bulunanlara teşekkür etti.
Haber:
Renginar SALİ

YORUM YAP