Hamza Hamzaoğlu Silivrispor idmanında

Hamza Hamzaoğlu Silivrispor idmanında

13.12.2018 13:10:26

Türk Futboluna yıllarını vermiş başarılı oyuncu ve teknik adamlardan Hamza Hamzaoğlu bir Silivrili olarak ilçesinin tek profesyonel futbol takımının idmanını ziyaret ederek teknik heyet ve tüm oyunculara hafta sonu oynayacakları Şile maçında başarılar diledi.

Ligin ilk yarısının son maçına çıkmaya hazırlanan Silivrispor idmanını ünlü teknik adam Hamza Hamzaoğlu ziyaret etti. Çalıştığı birçok kulüpte başarılara imza atmış olan ve Silivri'de uzun yıllardır ikamet eden Hamza Hamzaoğlu, Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru, Sportif Direktör Mesut Tonta ile birlikte statta yapılan çift kale maçı da takip etti. İdman öncesinde sahada saati bekleyen altyapı oyuncularını da gören Hamza Hamzaoğlu vaktinin çoğunun genç oyuncularla sohbet ederek geçirdi ve kendilerine çok çalışmalarını ve asla yılmamalarını da tembihledi.

HAMZAOĞLU; “BEN BİR SİLİVRİLİYİM”

İdman öncesinde tesislere gelerek burada başkan ve teknik heyet ile bir araya gelen Hamzaoğlu, takımın idman için sahada toplanmasıyla birlikte tüm kadroya bir konuşma yaptı. Kulüp Başkanı Akgün Duru ile birlikte oyuncularla bir araya gelen tecrübeli teknik adam Hamza Hamzaoğlu oyunculara hitaben yaptığı konuşmasında; “Her takımın, her kulübün yaşadığı zor zamanları olur. Futbolun doğasında vardır bu durum. Ama bir takım olduğunuzda ve bunu da sahaya yansıttığınızda yenemeyeceğiniz takım da yoktur. Bir bütün halinde sonuca inanarak hareket ettiğinizde yolunuz da açık olacaktır. Hepiniz geleceği olan sporcularsınız tamamen oynayacağınız maça konsantre olduğunuzda sonucu sizler belirlersiniz. Geçtiğimiz hafta sizlerin Tire maçını takip etme imkânım oldu. Ayağım uğurlu gelmedi belki maçı kaybettiniz, bu hafta sonu da burada olursam maçınızı takip etmek istiyorum. Burada oturuyorum, burada yaşıyorum ve bende bir Silivriliyim. Silivri'yi seviyorum, Silivri insanını seviyorum ve sporu seviyorum. İnanıyorum ki bu zorlu maçta başarılı olacaksınız yolunuz açık olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

DURU; “YARIŞTAN KOPMAYACAĞIZ”

Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru yaptığı konuşmasında; “Hamza hocamıza idmanımıza gelerek bizleri onurlandırdığı için teşekkür ederim. Kendisini Silivrili olarak hissedebiliyor olması da ayrıca mutluluk sebebidir. İyi bir takımımız ve kendi sahamızda kolay kolay maç kaybetmiyoruz. Bu geleneğimizi Şile maçında da devam ettirmek istiyoruz. Gerçekten bir takım olduğumuzu bu son maçımızda göstereceğiz ve üst sıralardan kopmadan ikinci yarı hazırlıklarına başlayacağız” dedi.

KIRAN KIRANA ÇİFT KALE

Hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Şile Yıldız maçı için hazırlıklarını yapan Silivrispor'da çift kale idmanında oyuncuların hırslı oluşu teknik heyeti de sevindirdi. Zaman zaman ikili mücadelelerde oyuncuların birbirlerine sert girmesi üzerine teknik patron Özgür Ergün oyuncuları uyardı.

 

YORUM YAP