Hakan Kocabaş da “vazgeçmemsenden” dedi

Hakan Kocabaş da “vazgeçmemsenden” dedi

4.09.2020 10:03:17

Silivri Sanayi ve İş Adamları Dernek Başkanı, Çağ Kabara Zımba Teli A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kocabaş, ilçesinin takımına destek olan kurumlardan oldu, yeni sezon için sponsorlar arasına ismini yazdırdı.

Silivrispor kulüp Başkanı Taylan Güraslan'ın başlattığı “vazgeçmemsendensilivrispor” kampanyasına destekler artıyor. Önceki gün Silivri Sanayici ve İş Adamları Dernek Başkanı, Çağ Kabara Zımba Teli A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kocabaş ile bir araya gelen Başkan Taylan Güraslan yapılan görüşmelerin ardından sponsorluk desteğini tamamladı. Yeni sezon öncesinde destek turlarına devam eden Güraslan ile Kocabaş anlaşmaya vardı.

TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele edecek olan Silivrispor yeni sezon öncesi destek arayışları kapsamında stat reklamları toplayarak kulübe destek olmaları konusunda ilçe iş adamlarını tek tek geziyor. Silivri İş Adamları Dernek Başkanı ve Çağ Kabara Zımba Teli A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kocabaş ile yapılan görüşmeler neticesinde yeni sezon anlaşma sağlandığını açıkladı.

YORUM YAP