Güzelce resmen Yazıcı’nın

Güzelce resmen Yazıcı’nın

3.09.2022 09:25:38

TFF İstanbul Amatör 1. Küme ekiplerinden Güzelcespor daha önce prensipte el sıkıştığı teknik direktör Refik Yazıcı'nın sözleşmesini resmen uzattı.

Kulüp başkanı Tamer Canbaz ve genel kaptan Ali Elbaş'ın hazır bulunduğu törende Yazıcı nikah tazeledi. İmza töreninin ardından ilk açıklama kulüp başkanı Tamer Canbaz'dan geldi. Canbaz “Refik Hocanın ve ekibinin geçen yıl ki çalışmasından, performansından, davranış biçiminden, futbolcularımıza olan ilgi alakalarından ve desteğinden fazlasıyla memnunuz. Bu sene aynı düşünce, aynı hedefler doğrultusunda takımımızı tanıyan, eksiklerimizi tespit eden, hedefimizi, bizi iyi anlayan değerli spor adamı, antrenör kardeşimizi yönetim kurulunun tamamının onayını alarak devam etme kararı aldık” diye konuştu.

“HOCAMIZ BOŞ MUKAVELEYE İMZA ATTI”

Refik Yazıcı'nın kendileriyle herhangi bir ücret telaffuz etmeden imza attığını kaydeden Canbaz “Refik Yazıcı ilk görüşmemizde teklif ettiğimizde genel kaptana ve bana hiçbir rakam telaffuz etmedi. ‘Güzelcespor'da huzur buldum. Güzelcespor gibi camiada çalışmaktan mutlu oldum. Çok özel ve güzel günler yaşadım.' diyerek, paradan önce farklı değerler peşinde koşarak yeni sezonda daha fazla katkı sunmak için hiçbir şart öne sürmeden kulübün şartları doğrultusunda çalışacağını beyan ederek boş mukaveleye imza attı.” İfadesini kullandı.

YAZICI: ÖNCE AHLAK OLACAK

Yazıcı ise imza töreninin ardından yaptığı açıklamada hedeflerinin önce centilmenlik olduğunu, oyuncu yetiştirmeye ağırlık vereceklerini söyledi. Yazıcı “Buradaki şablonumuz önce futbolcu, sporcu yetiştirmek. Önce ahlak olacak. Bütün arkadaşlarımıza, camialara bunu söylüyorum: sadece insan kazanalım. Maç kazanıyorsun. İki gün sonra unutuluyor. İnsan kazanmak lazım. Ben de onu oluşturmak için çocuklara aşıladığım ilk şey bu düşüncelerdir. Yeni sezonda bütün camialara başarılar diliyorum” dedi.

Haber ve fotoğraf: İskender KORDU

YORUM YAP