Güzelce'de Canbaz dönemi

Güzelce'de Canbaz dönemi

21.06.2021 10:05:14

Amatör 1. Küme ekiplerinden Güzelcespor'un 20. olağan genel kuruluna tek liste ile katılan Tamer Canbaz yeniden başkanlığa seçildi.

Güzelce Zebure Kotan İlköğretim Okulu Toplantı Salonu'nda yapılan genel kurul ilk toplantıda sonuçlanırken seçime tek liste ile giren Tamer Canbaz 7 kişilik yeni yönetim kurulu ile gövde gösterisi yaptı. Çoğunluğun sağlanarak yapıldığı genel kurulda divan başkanlığını Fatih Çınar, divan katipliklerini ise Aykut Dalyancı ve Metin Orta yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan genel kurulda açılış konuşması kulüp başkanı Tamer Canbaz'dan geldi. Canbaz zor bir süreçten geçtiklerini, bu işi de beraber yürüyerek yapmak istediklerini söyledi. Canbaz "Zor bir süreçten geçiyoruz. Beraber yürümek istiyoruz. Bugüne kadar benimle birlikte görev yapan tüm arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gönül işi bu. Severek yaparsanız bu işte başarı elde edebilirsiniz. Önce kulübümüze sahip çıkacağız. Bizden daha iyi yapabilecek biri çıkarsa da bu koltukları devretmesini biliriz. Sosyal medyayla, dedikodu yaparak bu işler yürümez. Bu yolda benimle yürüyen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

Genel kurulda tek liste çıkarken Canbaz'ın 7 kişilik listesi yapılan seçim sonrasında 3 yıllığına göreve geldi. Canbaz başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Yönetim kurulu asil: Tamer Canbaz, Recep Erol, Abdullah Devecioğlu, Erdem Kadakal, İskender Fındık, Zülfiker Ereke ve Ali Elbaş. Yönetim kurulu yedek: Serhat Çelik, Aydın Deniz, Aykut Dalyancı, İhsan Özşan, Erdem Çevik, Mert Orta ve Mehmet Hepgül. Denetleme kurulu asil: Selim Pazarlı, Ahmet Altınsu ve Serkan Yürük. Denetleme kurulu yedek: Uğur Can, Aşkın Doğan ve Soner Aba.

Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU

YORUM YAP