Güriz: Zorlukların üstesinden geleceğiz

Güriz: Zorlukların üstesinden geleceğiz

18.01.2021 10:12:47

Silivrispor Teknik Direktörü Sertan Güriz Pazar günü oynanan ve 0-0 beraberlikle tamamlanan Kozan deplasmanı sonrasında bir açıklama yaparak zor bir dönemden geçtiklerini, taraftarların desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyaçlarının olduğunu söyledi.

Silivrispor teknik patronu Sertan Güriz zorlu Kozan maçı sonrasında bir değerlendirme yaptı Güriz yaptığı değerlendirmesinde; “Hem Türk futbolu hem de Silivrispor olarak zor günler geçiriyoruz. Takım olarak, yönetim olarak ve bütün Silivri olarak bu zorlukların üstesinden geleceğimizi düşünüyorum. Muğla maçını kazanarak az da olsa bir nefes aldık. Hafta sonu son erteleme maçımızda Kozan karşısında eksik kadromuzla puan almasını bildik. Tüm oyuncularıma teşekkür ederim en üst seviyede mücadele ettiler.

"HERKES SAHİP ÇIKMALI"

Muğla maçı öncesi Silivri'deki kenetlenmenin takıma olumlu yansıdığını kaydeden Güriz "Muğla maçına çıkmadan önce Silivri halkı kenetlendi ve takıma destek verdi. Bu hava da takıma olumlu yansıdı ve 3 puanla sahadan ayrıldık. Silivrispor, bütün Silivri'nin takımı. Herkes sahip çıkmalı. Ben bu zor günlerde destek olan Silivri halkına özellikle Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz'a teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: İskender KORDU

YORUM YAP