Güraslan: Savaşarak kazandık

Güraslan: Savaşarak kazandık

18.01.2021 10:19:53

Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan erteleme maçlarında 2-1 kazandıkları Muğlaspor ve 0-0 berabere kaldıkları Kozan Belediyespor maçlarının ardından yaptığı açıklamada savaşarak kazandıklarını söyledi.

Başkan Taylan Güraslan “Muğlaspor maçı mutlak galip gelmemiz gereken bir maçtı. Adeta bizim için ölüm kalım maçıydı. Futbolcularımız savaşarak kazandılar. İnşallah bunun devamı da gelecek. Kozan Belediyespor maçı ise bizim için var olma maçlarından biriydi ve bu zorlu deplasmandan da 0-0 beraberlikle bir puan çıkardık. Buradan Volkan Başkana da desteği için teşekkür ediyorum. İnşallah bu birlik ve beraberlik devam edecektir” ifadesini kullandı.

“SLOGANIMIZ BİRLİK VE BERABERLİK OLMALI”

Takımın kötü gittiği dönemde yapılan eleştirilerin normal olduğunu kaydeden Güraslan “Takımın başarısız olduğu dönemde eleştirinin de olması normaldir. Haklı eleştirilerden kendimize ders çıkarıyoruz. Samimi olmayan eleştirileri hiçbir zaman kulak asmıyoruz. Bizim için önemli olan şey Silivrispor'un başarısı. Bu dönemde birlik ve beraberlik en önemli sloganımız olmalı. İnşallah bu maç da çıkışımız olacak” diye konuştu.

“HOCAMIZIN İSTEDİĞİ OYUNCULAR VAR”

Transferle ilgili sorularımızı da yanıtlandıran Güraslan “Transfer çalışmalarımız var. Hocamızın istediği oyuncular var. Birkaç transferle kadromuzu güçlendirip yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

YORUM YAP