Güriz; “Kazanmayı çok istedik”

Güriz; “Kazanmayı çok istedik”

14.02.2019 11:24:09

Hüseyin Koçer İnşaat Çatalcaspor Teknik Direktörü Sertan Güriz 0-0 beraberlikle sonuçlanan Ofspor maçının ardından bir değerlendirmede bulunarak beklemedikleri bir puan kaybı yaşadıklarını söyledi.

 

Hafta sonu oynadıkları Ofspor maçı sonrasında yaptığı açıklamasında Çatalcaspor Teknik Direktörü Sertan Güriz “Düşünmediğimiz bir puan kaybı oldu bizim için. Sahadan galibiyetle ayrılmak istiyorduk. Önümüzde 4 maçlık bir periyot var. Bunun için de bu maç da dahil olmak üzere önümüzde oynayacağımız 3 maçı çok iyi değerlendirmek istiyorduk. İlk maç istediğimiz gibi olmadı” diye konuştu.

 

“BU FIRSATI DEĞERLENDİRMEMİZ LAZIM”

Futbolcularının Ofspor önünde büyük bir fedakârlık örneği göstererek sahada kaldığını ifade eden Güriz “Sahaya 18 kişilik bir kadroyla çıkmamıza rağmen şu an hamle sıkıntısı yaşıyoruz. Barış Kazer ayağında parçalı kemik kırığı olmasına rağmen fedakârlık yaparak oynadı. Emre Turgut maç içinde omuzu bir kez çıkmasına rağmen o şekilde devam etti. Bu çocuklar bu fedakârlığı yapıyor. Elinden gelen her şeyi sahaya yansıtıyorlar. Çatalca halkı, esnafı ve ileri gelenlerinin bu kadar fedakârca mücadele eden bu futbolcu topluluğuna destek olmalarını bekliyoruz. Bu havayı yakalamışken elimize geçen bu fırsatı değerlendirmemiz lazım” diye konuştu.

YORUM YAP