Güriz; İyi mücadele haklı galibiyet

Güriz; İyi mücadele haklı galibiyet

21.02.2021 17:08:25

TFF 3. Lig 4. Grupta zirve hesaplarındaki tüm rakiplerinin korkulu rüyası olan Silivrispor son oynadığı 52 Orduspor'u 3-2 yenerek isminden söz ettirmeye devam ediyor.

Silivrispor Teknik patronu Sertan Güriz 3-2 kazandıkları 52 Orduspor maçının ardından yaptığı açıklamasında tüm oyuncuları ile birlikte bu zorlu süreçte desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür etti. Güriz yaptığı açıklamasında; “Ordu maçından önce Düzcespor karşısında kaybettiğimiz için üzgündük ve 52 Orduspor maçı o maçın telafisi olacak bir maçtı. Bu maçı kazanamazsak durumumuzu sıkıntıya sokacağımızı biliyorduk. Hafta içi o bilinç ve ciddiyetle çok iyi hazırlandık. Bu düşüncemizi de sahaya yansıttık. Öncelikle 1-0 geriye düştükten sonra da maçı bırakmayan ve maçı 3-1'e getiren oyuncularımı kutluyorum. Orduspor gibi takımlara karşı bunu başarmak gerçekten çok zordur, ligin en az gol yiyen ve en az mağlup olan takımlarından olan Orduspor'u iyi mücadele ve güzel bir oyunla yendiğimiz için mutluyuz.

Şimdi bu maçı unutup bütün hazırlıklarımızı zorlu Sultanbeyli deplasmanı için yapacağız. Bu maça da iyi hazırlanıp kayıpsız ayrılmak istiyoruz. Bu gidişatımızda bizlere güvenen ve yalnız bırakmayan taraftarlarımıza ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Silivri Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz'a çok teşekkür ederiz” dedi.

YORUM YAP