Güriz; “Her geçen hafta üstüne koyarak gidiyoruz”

Güriz; “Her geçen hafta üstüne koyarak gidiyoruz”

12.09.2019 12:21:12

Ziraat Türkiye Kupası ikinci tur maçında BAL ekiplerinden Bursa Yıldırımspor'u 2-0 ile geçen Silivrispor'da teknik patron Sertan Güriz; “Kupa da oynayacağımız maç bizim için turdan çok psikolojik olarak önemliydi rotasyonlu bir kadro ile maça başladık ve kazandık” dedi.

Geçtiğimiz hafta Şile Yıldız maçında alının ilk puanın ardından zorlu bir kupa maçında güçlü rakibi Bursa Yıldırım ile karşılaşan Silivrispor'da rotasyonlu bir kadro ile çıktığı maçı 2-0 kazanmış ve kötü gidişata bir anlamda da dur denilmiş olundu. Oynanan zorlu kupa maçının ardından bir açıklamada bulunan Silivrispor teknik patronu Sertan Güriz yaptığı açıklamasında; “Öncelikle tur atladığımız için mutluyuz. Sezona iyi başlayamadığımız için morale ihtiyacımız vardı. İçerde kaybettiğimiz Erzin maçı ve ardından deplasmanda Şile Yıldız ile berabere kaldığımız maçlarda 1 puan toplayarak kendi beklentilerimizin altında bir sezon başlangıcı gerçekleştirdik.

“PUAN KAYIPLARI MORAL KAYBINA DA NEDEN OLDU”

Bu iki maçta oynanan oyun ve gol bulamamak takımda moral kaybına sebep oldu. Kupa da oynayacağımız maç bizim için turdan çok psikolojik olarak önemliydi ve rotasyonlu bir kadro ile maça başladık. Oyun içinde zaman zaman olumlu işler yaptık ama bunu maçın geneline yaymamız gerekir. Oyuna sonradan giren Eren ve Akın'ın hazır olmamasına rağmen skora katkı sağlamış olmaları sevindirici. İlerleyen maçlarda Eren ve Akın daha da iyi işler yapacaklardır.

“KUPA MAÇINI UNUTTUK ERZİN MAÇINA KİLİTLENDİK”

Geniş bir kadromuz var 2-3 hafta sonra çok daha iyi daha kolektif bir takım olacağız. Kupa maçını unuttuk şimdi önümüzde çok daha önemli Erzincan maçı var. Bu maçı da kazanıp hem oyun hem de puan anlamında yukarılara çıkmak istiyoruz. Erzincan takımı oyuncu kalitesi ve mali bütçesi yüksek bir takım onlarda 2 maçta bir puan topladılar zor ve zevkli bir maç olacak ama kazanan biz olacağız. Oyuncularıma çok güveniyorum kaliteli takımız bunu da en kısa zamanda sahaya yansıtmaya başlayacağız. Taraftarımız bizi yalnız bırakmasın onlara her zaman ihtiyacımız var.

YORUM YAP