Güriz; “Ankara’ya kazanmak için gidiyoruz”

Güriz; “Ankara’ya kazanmak için gidiyoruz”

12.12.2019 11:40:17

Silivrispor teknik patronu Sertan Güriz hafta sonu oynadıkları ve 1-1 berabere tamamladıkları Buca maçını unuttukları ve tüm konsantrelerini Çankaya maçı için harcadıklarını belirtti.

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Silivrispor hafta sonu oynayacakları Çankaya Futbol Kulübü maçı için hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Yapılan çalışmalar ve hafta sonu oynayacakları Çankaya maçı için açıklamalarda bulunan Silivrispor teknik patron Sertan Güriz; “Hafta sonu oynadığımız Buca maçını kazanmak istiyorduk ve o oyun anlayışı içinde sahaya çıktık. Maçın daha ilk dakikalarında bulduğumuz golle de bunu gösterdik. Yakaladığımız avantajı koruyamadık. Buca maçında bir puan kazanıp iki puan kaybettik. İşte bunun telafisi için Ankara'da Çankaya maçını kazanmamız lazım.

Hafta başından beri tüm planlarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz. Oyuncularımı da bu yönde motive ediyorum. Onlar da bu hafta oynayacakları Çankaya maçını kazanacaklarına inanıyorlar ve bunu da sahadaki mücadelelerinle gösterecekler. Tüm oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum. Çankaya maçında da ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını biliyorum. Ankara'ya kazanmak için gidiyoruz ve kazanacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM YAP