Güreşlerin kalbi Silivri’de attı

Güreşlerin kalbi Silivri’de attı

1.08.2022 12:23:44

Kavaklı Stadı'nda saat 10.00'da başlayan güreşlerde pehlivanlar Silivri'de er meydanını adeta salladı.

Ata sporumuza sahip çıkmak ve geniş kitlelere duyurmak adına düzenlenen güreşlere Ali Gürbüz, Recep Kara, Cengizhan Şimşek, İsmail Balaban, Ünal Kahraman'ın da aralarında yer aldığı 34 başpehlivanlar ile birlikte toplam 300 sporcu katıldı. Adeta bir şenlik havasında geçen organizasyona Silivrililer yoğun ilgi gösterdi.

17'ncisini gerçekleştirilen Kavaklı Yenici Mehmet Yağlı Güreşleri öncesinde Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak, Güreş Ağası Çetin Ceylan, komite üyeleri ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerinin Kavaklı Hizmet Binası Önünde toplanarak İstiklal Marşımızı okudu ve saygı duruşunda bulundular. Yenici Mehmet'in anıtına çiçekler bırakıldı, Mehmet Yenici, Hasan Geyiktepe ve Arıcı Ailesi Kabir ziyaretleri yapıldı.

Küçük boyların güreşi ile başlayan program ilerleyen saatlerde Mehteran eşliğinde Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve Baş Pehlivanların halkı selamlaması gerçekleşti. Güreşlere MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, CHP İlçe Başkanı Berker Esen, DP İlçe Başkanı Halide Avlu, meclis üyeleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Muharrem Eren ve muhtarlar, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı, Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, STK temsilcileri ilgi gösterdi.

ERMEYDANI BAŞPEHLİVANLARA BIRAKILDI

Başpehlivan Kura Çekiminin ardından Mehteran eşliğinde Başpehlivanların Er Meydanında Bayrak Gösterisi başladı.

(Haberin ayrıntıları Salı günü Hürhaber'de)

 Sevginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki JESUS'UN İPİYLE!
Sonraki » Şahin, Silivrispor hepimizin

YORUM YAP