Güraslan: Silivrispor bize Silivri halkının emanetidir

Güraslan: Silivrispor bize Silivri halkının emanetidir

20.05.2020 09:13:08

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Silivrispor'da Kulüp Başkanı Taylan Güraslan, sıkıntılı günlerin geride kalacağına inandığını, bu zor günleri tek yüreklilikle atlatmaları gerektiğini söyledi. Başkan Güraslan, lige kalındığı yerden devam edeceklerini bütün hazırlıkları 18 Temmuz'a göre yapmaya gayret gösterdiklerini söyledi.

İnsan sağlığının her şeyin önünde olduğunu ifade eden Güraslan “Biz zaten durumu ön gördüğümüz için ilk etapta futbolcularımızı çağırmadık. Bütün planlamalarımızı 18 Temmuz'a göre yapıyoruz. Her şeyin başı ve en önemli şey sağlık. Bizim de bu süreçte en önemli tedirginliğimiz futbolcuların sağlığı” ifadesini kullandı.

"BİZ EMANETİ EN İYİ ŞEKİLDE KORUYACAĞIZ"

Kulüplerin zorlu bir süreçten geçtiğini, yaşanan salgın nedeniyle daha da güç duruma düştüklerini ifade eden Güraslan “Kulüplerde zaten finansal sıkıntılar vardı virüs gelince haliyle diğer kulüpler gibi biz de bu durumdan olumsuz etkilendik. Yaşanan bilgi kirliliği nedeniyle de zaman zaman farklı algılar oluşturulmaya çalışıldığına da tanık oluyoruz. Özellikle bu bilgi kirliliğinin sosyal medyadan kaynaklandığını belirtmeliyiz. Bilgi kirliliği gördüğümüz zaman da gerek sosyal medya hesaplarımızdan, gerekse kulübün sosyal medya hesaplarından gerekli cevapları veriyoruz. Biz yine durduğumuz yerdeyiz. Silivrispor bize Silivri halkının emanetidir. Bu emaneti de gücümüz yettiğince, elimizden geldiğince koruyacağız” şeklinde konuştu.

"KULÜBÜN KAYNAKLARI KULÜBE KALMALI"

Kulübe ait gelir kaynaklarının yine kulüpte kalması gerektiğini ifade eden Güraslan, “Kulübün gelir kaynaklarının kulüpte kalması gerekir. Hatta gelir kaynaklarının daha çok arttırılması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü Silivrispor kulübü olarak 700- 800 tane gence bakıyoruz, eğitim veriyoruz. Bu çocukların uyuşturucudan, kötü alışkanlıklardan kurtulması için spor kulüplerinin ayakta kalması lazım. Bu kulüpler ayakta kaldığı ölçüde gençlerin önünü açar” dedi.

YORUM YAP