Güraslan’dan, Gökçe’ye teşekkür

Güraslan’dan, Gökçe’ye teşekkür

28.09.2019 11:54:42

Silivri Stadı'nın yaşanan İstanbul depreminin ardından kısmen hasar görmesiyle birlikte İlçe Spor Güvenlik Kurulunun kararı ile mühürlenmesinin ardından kapılarını açan Çatalcaspor'a ve Başkan Hasan Gökçe'ye, Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan'dan teşekkür gecikmedi.

Silivrispor'un kendi sahasında oynayacağı hayati maç olan Manisaspor maçı öncesinde yaşanan İstanbul depremi Silivri Stadı'nın mühürlenmesine neden oldu. Bu deprem ile birlikte Silivri Stadı'nın duvarlarında çatlakların oluşması ile birlikte mühürlenmesi gündeme gelmesi ile birlikte Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan sabah erken saatlerden itibaren stattaki incelemeleri yakından takip etti. Teknik Direktör Sertan Güriz ile birlikte yapılan çalışmaları yakından takip eden Başkan Taylan Güraslan bu dakikadan itibaren çevredeki statlarla irtibata geçti.

VELİMEŞE'DE ZEMİN MÜSAİT DEĞİLDİ

Hafta sonu oynanması gereken Manisa maçı için Silivrispor yönetimi rotayı ilk olarak Ergene Velimeşe Stadı'na çevirdi. Bu konuda yapılan görüşmeler sonucunda Velimeşe stat zemininin sıkıntılı olmasından dolayı bu stat gündemden düştü.

ÇATALCA KAPILARINI SİLİVRİSPOR'A AÇTI

Velimeşe'nin zemin sorunundan dolayı olmaması ile birlikte rota Çatalca Ziya Altınoğlu Stadı'na çevrildi. Burada Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe ile yapılan görüşmeler neticesinde olumlu yanıt alınmasıyla birlikte gerekli yazışmalara başlandı. TFF ve TFF İstanbul İl Başkanlığı ile yapılan yazışmaların ardından Silivrispor'un zorlu Manisaspor maçı bu statta alındı.

GÖKÇE, “KAPILARIMIZ KOMŞULARIMIZA HER ZAMAN AÇIKTIR”

Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe konu hakkında yaptığı açıklamasında; “Silivrispor ve Silivri bizim komşumuz ve canımızdır. Kapılarımız her zaman kendilerine açıktır. Konuyu bizlere ileten Başkan Taylan Güraslan ve ekibini en iyi anlayan kişi benimdir. Ne denli sıkıntılarla boğuştuklarını biliriz. Kapımız ve gönlümüz her zaman komşularımıza açıktır ve başımızın üstünde yerleri vardır. Bizim Silivri ile bir gönül bağımız vardır ve bağ bizi birbirimize bağlar. Stadımız ile birlikte idman sahalarımız ve tesislerimiz de kendilerine sonuna kadar açıktır” diyerek sözlerini tamamladı.

GÜRASLAN; “BU KADAR KISA SÜREDE ÇOK DOST BİRİKTİRMİŞİZ”

Silivrispor'a kapılarını açın Çatalcaspor'a ve Çatalca camiasına teşekkür eden Silivrispor Başkanı Taylan Güraslan yaptığı açıklamasında; “Gerçekten zor bir dönem geçirdik. Her şeyi birkaç saat içinde çözmemiz gerekiyordu. Bu zamana kadar hiçbir yönetimin başına gelmemiş bir durumdur ve Mevla'm böyle bir durumu hiçbir kulübe yaşatmasın. Öyle ya iki gün sonra maçın var ve büyük bir afet yaşıyorsun ve stadın güvenlik nedeni ile mühürleniyor. Sonrasında telefon trafiği ile iş çözülüyor. Bizlere kapılarını açan değerli Çatalcaspor Başkanı Hasan Gökçe ve yönetimi ile birlikte tüm camiaya sonsuz teşekkürlerimi şahsım ve yönetimim adına sunarım. Bu kadar kısa bir sürede bu kadar çok dost biriktirmemizin neticesini aldık” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM YAP