Gümüşyakaspor’da hazırlıklar tamam

Gümüşyakaspor’da hazırlıklar tamam

23.01.2020 11:08:42

Yeni sezonun başlamasına az bir zaman kala grubunda şampiyonluk hedefi koyan Gümüşyakaspor'da tüm hazırlıklar tamamlandı ve ilk maç bekleniyor.

 

TFF İstanbul 2. Amatör Küme takımlarından Gümüşyakaspor yeni sezon için tecrübeli teknik adam Serdar Gözaydın ile anlaşmasının ardından tüm transferlerini de tamamladı. Her sezon iddialı takım kurarak lige giren Silivri'nin köklü takımlarından Gümüşyakaspor bu sezon çok dikkatli hareket edecek. Tecrübeli teknik adam Serdar Gözaydın'ın raporları doğrultusunda transferlerini gerçekleştiren Gümüşyakaspor yeni sezonda da hedefini yüksek tutuyor. Gümüşyakaspor Teknik Menajeri Feyyaz Özçakıcı ile pürdikkat çalışarak yapılan transferlerle hedef 1. Amatör küme olarak belirlendi.

Bu sene bu işi bitireceğiz

Kulüp Başkanı Nuri Acundeğer yaptığı açıklamasında; “Gümüşyakaspor olarak tüm transferlerimizi tamamladık. Lige hazırız ve maç saatini bekliyoruz. Kazasız belasız bir lig olsun ve sonu da Gümüşyakaspor için şampiyonluk olsun. Takımıma ve teknik ekibime güveniyorum ve bu sene bu işi bitireceğiz” dedi.

 

YORUM YAP