Gümüşyaka’nın prestij mekanı Esinti Ocakbaşı

Gümüşyaka’nın prestij mekanı Esinti Ocakbaşı

11.07.2017 09:36:42

Esinti Ocakbaşı; lezzetli etleri, kapsamlı alkollü/alkolsüz içecek menüsü, haftanın her günü canlı müziği, eşsiz deniz manzarası ve kaliteli servisi ile keşfedilmeyi bekliyor.

Gümüşyaka sahil şeridinde (Merkez Mahallesi, Sahilyolu Caddesi, No: 18/1) inşa edilerek hizmete sunulan Esinti Ocakbaşı Restaurant - Cafe&Bar; kaliteli ve hesaplı hizmet anlayışı, lezzetli sunumları, hoş sohbetlerinize eşlik edecek çeşitli alkollü/alkolsüz içecekleri, deniz, belde ve bahçe manzaralarına sahip açık ve kapalı alanının yanı sıra ulaşım rahatlığıyla kısa sürede bölge sakinlerinin tercih edeceği en muazzam mekânlar içerisinde yer alıyor.

OCAKBAŞI VE MANGALBAŞI KÜLTÜRÜ BİR ARADA
Şehir yaşantısının koşuşturmacasına inat stresten uzak bir gün geçirmek isteyenler için ideal bir tercih olarak ön plana çıkan Esinti Ocakbaşı Restaurant - Cafe&Bar; tamamen maharetli ustasının yönetiminde hazırlanarak pişirilen kendine özgü lezzetler sunan bir ocakbaşı olduğu gibi aynı zamanda sizlere kendin pişir kendin ye usulüyle mangal yapma imkânı sunan bir mangalbaşı adresi. Restoranda et tercihlerinizi bizzat kendiniz görerek ve dilediğiniz miktarda yapabiliyor, daha sonrasında dilerseniz fındık kabuğu ateşinde dostlarınızla birlikte dumansız ızgara keyfi yaşayabiliyorsunuz ya da deneyimli aşçısının özenle pişirip sizlere servis edeceği pirzola, antrikot, Adana, Urfa, külbastı, küşleme gibi menüde yer alan pek çok lezzetin tadına varabiliyorsunuz. Burada et tercihine ayrı bir önem veriliyor. Değirmenköy'de özgürce yayılarak, suni yemlerle değil, otlayarak beslenen kuzu ve dana etlerini tercih eden merkan, yerli etlere özel çeşniler ve kendine has dinlendirme yöntemleri ile bambaşka bir yorum getiriyor. Yemeğin lezzetine lezzet katan, bağımlısı olabileceğiniz, günlük olarak hazırlanan meze, salata, tatlılar da et keyfinize eşlik etmek için sizleri bekliyor. Ayrıca haftanın her günü neredeyse 24 saat hizmet veren mekân, sabahları kapısını çorba ve kahvaltı servis etmek için açıyor.

DEMİREL AİLESİ SUNDUĞU HİZMETLERLE FARKLILIK YARATMAYI HEDEFLİYOR
Bu yola oğulları İdris, Rasim ve Talip'in güçlü desteğiyle çıkan İşletme Sahibi Beşir Demirel, günün her saatinin keyfini ayrı yaşayabileceğiniz, dostlarınızla buluşup unutamayacağınız dakikalar geçirebileceğiniz, geleneksel mutfağımızın lezzetli tatlarını bir araya getiren bir mekan yaratmayı başarmış. Beşir Demirel kurumsal bakış açısını, “Müşterilerimize her konuda en yüksek kalitede hizmet sunmak, güven ve dostluğu kazanmayı başarmak, kalite standartları ve etik değerler doğrultusunda hizmet anlayışımızdan ödün vermemeyi önceliyoruz” şeklinde özetliyor. Bir kere gittiğinizde kalitenin oldukça uygun fiyatlarla birleştiğine sizler de şahit olacaksınız.
İş çıkışlarında ya da hafta sonlarında günün ve haftanın stresini üzerinden atmak için zengin meze ve yemek çeşitlerini bulabileceğiniz, samimiyetle seviyenin bir arada olduğu, benzersiz lezzetlerle müziğin gönüllere tesir ettiği bu fırsatı sakın kaçırmayın!

GÜMÜŞYAKA  İÇİNE PAKET SERVİS HİZMETİ
Gümüşyaka'yı avucunun içi gibi bilen kuryeleri, siparişleri verilen adreslere hızlıca ulaştırıyor. Gün boyu lezzetle buluşmak için 0212 721 21 62 nolu telefonu aramanız yeterli.
Haber:
Hazal
BAŞARAN

YORUM YAP