GÖZYAŞLARI CEM KARA İÇİN

GÖZYAŞLARI CEM KARA İÇİN

11.08.2020 08:58:15

Çatalca Belediye eski Başkanı Cem Kara gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ile birlikte çok sayıda siyaset, spor ve iş dünyasından insanın önde gelen isimlerinin yer aldığı cenaze törenine büyük bir kalabalığa sahne oldu. Edirne Kırkpınar Güreş Ağası Seyfettin Selim,  B.Çekmece Tepecikspor Kulüp Başkanı Mehmet Eyüboğlu ve 2.Başkan Temel Eyüboğlu'nun yanı sıra çevre ilçelerden ve Çatalca'dan birçok spor kulüp başkanı ve yönetim kurulu üyesi de Kara'yı son yolculuğunda yalnız bırakmayan diğer isimler oldu.

 

ÜNER: ÇATALCA ÇOK ÖNEMLİ BİR EVLADINI KAYBETTİ

Cem Kara için ilk tören Çatalca Belediyesi önünde yapıldı. Tören bir dakikalık saygı duruşuyla başladı. Ardından Kara için Kuran-ı Kerim tilaveti okundu. Cem Kara'nın özgeçmişi hakkında bilgi verildikten sonra konuşmak için mikrofona gelen Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Cem Kara'nın Çatalca'nın yetiştirdiği önemli değerlerden biri olduğunu söyledi. Üner "Cem Kara Çatalca'nın yetiştirdiği en önemli değerlerden biri. Çatalca'ya hem bir eğitimci hem de bir belediye başkanı olarak önemli katkıları oldu. Seçimden sonra da ağabeyimiz oldu. Allah çıktığı bu yolda gani gani rahmet eylesin. Çatalca çok önemli bir evladını kaybetti. Hepimizin başı sağ olsun" ifadesini kullandı.

 

İMAMOĞLU: ALLAH GANİ GANİ RAHMET EYLESİN

Üner'den sonra söz alan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da Cem Kara'nın işini son derece iyi yapan bir belediye başkanı olduğunu belirterek birlikte çalıştıkları dönemde kendisini yakından tanıma şansının olduğunu söyledi. İmamoğlu "Tanıdığım Cem Kara işini gerçekten düzgün yapmaya çalışan bir insandı. Çok titiz bir siyasetçiydi. Kendisiyle de 10 yıllık bir tanışmışlığımız var. Allah gani gani rahmet eylesin. Tüm Çatalca halkına ve İstanbul'a baş sağlığı diliyorum. İsminin yaşatılması adına da ben kendi adıma söz veriyorum. Bu konuda Çatalca Belediyesi'nin atacağı her türlü adımın da yanında olacağız."  dedi.

 

Konuşmaların ardından cenaze son yolculuğu için Çatalca Ulu Camii'ne doğru yola çıktı. İkindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Ferhatpaşa Mezarlığı'na defnedilen Cem Kara gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Haber: İskender KORDU

YORUM YAP