Görevler çocuklara emanet edildi

Görevler çocuklara emanet edildi

24.04.2018 09:52:54

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolaysıyla Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve Emniyet Müdürlüğü görevleri öğrencilere emanet edildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi son mesai gününde Silivri İlçe Kaymakamlığı, Silivri Belediyesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki görevler temsili olarak çocuklara emanet edildi.
Silivri İlçe Kaymakamı Ali Partal, görevini 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu öğrencisine, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Sevim Avni Çoğal İlkokulu öğrencisi Ali Cahit Özdil'e, Emniyet Müdürü Taner Ertürk ise görevini Namık Kemal İlkokulu öğrencisi Edanur Ermiş'e bıraktı.
İlçe Kaymakamı Ali Partal, görevini emanet ettiği öğrencinin taleplerini dinledi, Belediye Başkanından isteklerini telefonla iletmesine fırsat sundu.

IŞIKLAR: EVLATLARIMIZ İÇİN ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, makamında Sevim Avni Çoğal İlkokulu öğrencisi Ali Cahit Özdil'i, Okul Müdürü Murat Güneş, öğretmenleri Şeyda Kurtay ile Revahit Göksel ve Okul Aile Birliği Başkanı Eda Kocaoğlu'ya birlikte ağırladı. Işıklar, “Aydınlık yarınlarımızın teminatı, öz güveni yüksek, her alanda Türk Bayrağı'nı zirvede tutacak olan bir gelecek hepimizin tek dileği ve bu dileğin gerçekleşmesi adına evlatlarımız için üretmeye, çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
İlçe Emniyet Müdürü Taner Ertürk de Namık Kemal İlkokulu 3. sınıf öğrenci ve öğretmenlerini ağırladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Emniyet Müdürlüğü temsili görevi öğrencilerden Edanur Ermiş'e verildi.
Öğrenciler daha sonra İlçe Emniyet Müdürü Taner Ertürk'e çiçek sunarak yaptığı hizmetler dolayısıyla teşekkür etti. Emniyet mensupları da kendilerine kitap seti hediye ederek bayramlarını kutladılar.

Haber:
Renginar SALİ

YORUM YAP